Hogyan adjam fel postán a videókártyát?
Sziasztok. Holnap akarom feladni postán a csomagom.
A postán tudom, hogy adnak dobozt abba becsomagolom,leragasztom.A kérdés azaz, hogy magára a dobozra kell ráírnom a feladó+ a címzettet, vagy adnak papírt a postán és arra kell feltüntetni?
Plusz, a vevő postára kéri.
Csak a postának a címét tüntessem fel, vagy írjam oda a címzett lakhelyét is? És írjam oda, hogy a postán marad? A postai költséget én nekem kell feladáskor vagy ő neki átvételkor kifizetni?
Sosem adtam fel csomagot, kérlek segítsetek ki pár infóval.
Köszi szépen előre. :)
#10: "Na, ma már nem működik..."
Érdekes módon az Online címiratkitöltő megköveteli a címzett címének megadását is - még akkor is, ha a "Kézbesítés módja" "Postán maradó":
#12: A címiratkitöltőben megadható vezetékes telefonszám és e-mail is.
Add fel foxpost automatában!
ez sem megy? azt is meg lehet csinálni online, az automatánál csak kódot kell megadni....
ennyire nehéz az élet???? :DDDD
igen, tudom... és?
egy ekkora országban probléma a csomagküldés? :D
#15:
"Akkor oda a posta címét kell megadni..."
Arra ott a "Postapont neve" legördülő lista.
A cím a Címzett neve alatt van - nem a Postapont neve alatt - így logikailag a Címzetthez tartozik. A Postaponthoz külön Irányítószám és Város tartozik, szóval az különböző cím.
Van itt egy két élettelen aki itt éli ki magát névtelenül. :D
Aki segített pedig köszi.
"élettelen"
nagy a szád miközben egy csomagot sem tudsz feladni...
amúgy szívesen!
Akinek nem inge..
Amugy nem egy csomagot nem tudok feladni, csak szimpla segítséget kértem mit kell egy
rohadt papírra írni. xd
De hát magyarok vagyunk, ehhez értünk, egymás baszogatásához. :D
Ha már ennyire okos vagy 16-os, mit értesz postapont alatt??? Szerzödéses postapartnert, autómatát, postát??? A postáknak sincs saját iranyítószáma, nemhogy a partnereknek... csak ott ahol egy településen belül több posta van...
Na szóval száz szónak is egy a vége, a helyes címzés postán maradó csomag esetén:
Címzett neve
A kiválasztott posta címe
A címzett telefonszáma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!