Mit csinaljak? Na van a gepemben 2 vidi kartya egyik a monitora jo masik meg a tv re na de en azt szeretnem hogy a gtx s monitora is legyen jo mit csinaljak?
Ez így nem akar összeállni. Miért van két különböző videokártya a gépedben? milyen rendszer ez? Kérlek írd le részletesen a:
- géped alkatrészeinek típusát
- milyen SLI rendszer ez, hogyan lett összeállítva?
- Milyen csatlakozó áll rendelkezésedre a számítógépen, és melyik eszközön/videokártyán.
- Milyen csatlakozó van a megjelenítőkön
- milyen monitorkábeleid vannak
Normál esetben egy ilyen két kijelzős megoldást egy videokártyának is tudnia kell kezelni.
Nmtudom mi aza sli..
Ha be dugom a monitort a gepbe aza tuskes vegu kabelt akkor graphics 4600 van nem a gtx 950
De ha tv zsinorjat be dugom oda alulra akkor a gtx 950 a jo
Na de én monitoron szeretnék játszani
Mindkettőt a videokártyába kell dugni. Ne az alaplapba dugd semmiképp se!
A TV-t az elsőbe (legkisebb fekete = HDMI)
A monitort pedig a másik kettő valamelyikébe (kék=DSUB/VGA vagy fehér=DVI. Attól függően, milyen kábeled van, mit tud a monitor).
Feltéve ha pont ugyanilyen kártyád van... Ha más típusod van, akkor lehetnek eltérő csatlakozók. Így pl ha nincs VGA csatlakozó rajta, akkor kell venned egy átalakítót(általában adnak a videokártyához ilyenkor) vagy egy DVI kábelt (ha a monitoron is van DVI csatlakozó)
Dvi nem egyszerű dolog...
Single link vs dual link
Dvi-d vs dvi-i
Átalakítóból így létezik aktív és passzív. Nem tudom megmondani, hogy neked melyik lesz a jó.
Nekem a TVmen és a monitoromon és a PCmen is van HDMI...
A dvi(-d) és a hdmi egymásba átalakítható passzív eszközzel. Oda-vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!