Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A gépem nem ad képet a videóká...

2lej kérdése:

A gépem nem ad képet a videókártyával,bekapcsol,de csak világít,meg pörögnek a ventik.Valami tipp?

Figyelt kérdés

Na,az a helyzet,hogy vettem egy gépet elég rég,de nem sikerült megcsinálnom,a gép ,amit vettem az egy előre összerakott volt,csak gpu nélkül,kicsit később vettem GPU-t hozza.Egy régebbi GPU-val adott képet,csak az a kártya feladta a szolgálatot,így csak egy percig adott képet max,szóval felejtős volt.A régi gépemmel,amit most is használok azzal a kártya tökéletesen megy,és használom.A táp nem hiszem gyenge,mivel csak 20W(300-320) külömbség van a két táp között ,szóval nem nagy külömbség.

A két gép.

CPU-új-i3-2130

-régi:AMD Athlon II X2 B24

GPU-új:R7 240 2GB

-régi:GeForce 210 1GB

RAM:8GB

WINDOWS 10 PRO 64BIT

Alaplap:acer inc b75h2-am

-a régiben valami iroda gépi hp alaplap van.

-Elvileg a BIOS-ban kell valamit engedélyezni,de ahhoz nem értek,próbáltam ,de nem sikerült.

Remélem tud valaki segíteni.

2020. dec. 3. 19:32
 1/3 anonim ***** válasza:

BIOS reset lehet elég akkor.

áram ki

alaplapról elem ki, ráindítasz... vársz 5-10 mp, visszadugod az áramot neki.

2020. dec. 4. 15:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam,de sajnos nem használt,és most már ez sem megy,de régebb egy másik vidikártyával ment egy keveset,csak az a kártya rossz volt ,így 5 perc után meg is állott.
2020. dec. 4. 16:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát,ez nem sikerült.
2020. dec. 4. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!