Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi tud elromlani egy alaplapon...

Mi tud elromlani egy alaplapon amiért nem ad képet?

Figyelt kérdés
Egy Asus f2a55-m rol van szó. Egyik nap csak nem adott képet. Nem sípol rammal se rám nélkül proci táp ram cserélve fix a lap de ugye bekapcsol kép nincs integrált és külön gpuval de. Bios resi elem csere se segített. Még valami?
2020. nov. 13. 00:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Videokártya?
2020. nov. 13. 00:48
 2/11 anonim ***** válasza:

Banálisra kérdezek rá:

Csatlakozó/kábel nem hibásodott/sérült meg?

2020. nov. 13. 06:40
 3/11 anonim ***** válasza:

Van valami jele, hogy a rendszer betöltődik? (HDD LED mutat aktivitást?) Mert akkor valószínűleg a kábel, a monitor, vagy a videokártya hibás. Ha merevlemez-aktivitás sincs, és sípolással sem jelez hibát, akkor valószínűleg proci, vagy alaplap.

És bocs, de nehezen kivehető, hogy most mi jó, meg mi nem. Kérlek, legközelebb tagold a mondandóüdat, mert így egybefolyik minden, és legalább két, egymással tök ellenetétes módon is értelmezhető.

2020. nov. 13. 07:39
 4/11 A kérdező kommentje:
Alaplap a hibás srácok. Proci másik lapban működik integrált karival RAM is táp is. Csak a lap nem. Kábelt is ugyanazt használom. Hdd nélkül is adnia kéne képet.
2020. nov. 13. 10:34
 5/11 A kérdező kommentje:
Amúgy bocsi kicsit fáradt voltam egybefolyt. Szóval lapot cseréltem úgy megy a gép. Csak nem tudom ezen a lapon ami nem meg, mi tud elromlani. Mind a 4 RAM slot öt próbáltam külön speakerrel se sípol. Szépen felporognek a venti és ennyi
2020. nov. 13. 10:39
 6/11 anonim ***** válasza:
Ott egy halom kondi, a sokadik ránézésre se biztos, hogy észrevennéd szemre, melyik kezdte megadni magát.
2020. nov. 13. 11:25
 7/11 A kérdező kommentje:
Ezeket a kondikat, hogy lehet kiforrasztani? Úgy hallottam nem is nagyon lehet mert megolvad minden körülötte, mert bele lett ragasztva stb. Ez real?
2020. nov. 13. 11:38
 8/11 anonim ***** válasza:

Bizony. Pár éve még mozgott neten egy szaki, ő korrekt pénzért bevállalt ilyesmi melókat, ha nagyon akarod, kiguglizom.

Nézd, nem tudom, milyen lapról van szó, de általában többe kerül a leves, mint a hús. Miért ragaszkodsz ennyire hozzá?

2020. nov. 13. 11:40
 9/11 A kérdező kommentje:
Asus F2A55-M lap. Ez volt az alapja az első erősebb gépemnek és tökre felszerelt vagyis számomra, arról nem beszélve, hogy poton pénzből össze tudnám rakni mivel midnen más alkatrészem megvan hozzá. :/
2020. nov. 13. 11:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha ezt a lapot működőképes állapotában el akarnád adni egy használt konfigurációban, kb 2500 Forintot számolhatnál fel rá (önállóan dupla ennyit). Ez azt is jelenti, hogy egy hasonló kaliberű (vagy jobb) működő fm2-es lapot, amivel minden alkatrészed kompatibilis, kb 5 rugóért szintén kaphatsz használtan, remélhetőleg ellenőrzött eladótól. Nem hiszem, hogy olcsóbban megúsznád a budapesti szakit (ha még vállal ilyesmit).
2020. nov. 13. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!