A laptopban elromlanak a HDD-k, miért?
Sziasztok!
Van egy laptopom (Acer Espire E15), ami nagyjából másfél éve van meg. Utóbbi időben eléggé lelassult, olyan szinten, hogy már használhatatlan volt, gondoltam egy újratelepítés megoldja a problémát, de nem így lett.
HDD Sentinellel megnéztem a merevlemez kondícióját, 20% alatt volt, és fokozatosan ment lefelé..
Kicseréltem a merevlemezt egy 120GB-os Hitachira (100/100 volt amikor cseréltem), azonban ránéztem HDD Sentinellel, és minden nap csökkent ennek is a kondíciója (80%.. másnap már csak 60, így tovább).
Mi okozhatja a problémát?
egyrészt ezek 2.5-ös hdd-k, másrészt 5400 rpm-esek egy asztai 7200-assal szemben.
5400 rpm-esek az asztali adattároló hdd-k, amiket csak akkor pörgetsz fel ha kell róla valami (pl wd green).
A program neve meg HD sentinel, nem HDD sentinel, mivel Hard Disk-et rövidíti.
Szia!
Nekem a merevlemezt a laptopom alaplap hibája tette tönkre.
Szervizbe forrasztották meg elfogadható áron azóta is működik! Egy szóval szerintem vidd szervizbe.
Nem értek hozzá hogy ez hogy lehet de így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!