Hogyan kell dell laptopban wincsesztert cserélni? Nem tudom szétszedni. Mi a trükkje?
https://www.youtube.com/watch?v=lXHo85ftZ0U
A ramokat persze ne vedd ki, mint a videóban.
Nezd, ha szetszedni sem tudod, miert akarsz benne diszket cserelni? Utana mi lesz, kiirod a kovetkezo kerdest hogy 'segitsetek hogy' kell windozt telepiteni'?
Egyebkent meg kene tanulni a google hasznalatat, tele van a youtube ilyen videokkal, csak tudni kene azt a par szot angolul. Sot, azt se:
"Nezd, ha szetszedni sem tudod, miert akarsz benne diszket cserelni? Utana mi lesz, kiirod a kovetkezo kerdest hogy 'segitsetek hogy' kell windozt telepiteni'? "
Ha szerinted az kizáró ok hogy nem akartam vaktában feszegetni mikor nem jött le a burkolat, hanem inkább utána jártam, hogy a 1:15-nél látható pontokon kell feszegetni akkor veled komoly gondok vannak.
Nem az a gond h utána kellett járni. Hanem az h arra nem vagy képes h egy ilyen egyszerű kérdésre magad találd meg a választ...
Jó hogy levegőt azèrt nem kell helyetted vennünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!