Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek mennyiért tudnám...

Szerintetek mennyiért tudnám ezt eladni?

Figyelt kérdés

Már régóta megvan, jól a szívemhez nőtt, de ideje fejleszteni.

Ezek vannak benne:

Ház: Cooler Master Silencio 650 pure

Alaplap: AsRock Z97 Anniversary Edition

Videokártya: Gigabyte GeForce GTX 950 2gb (overclocked edition)

Memória: (2x) HyperX 8 GB DDR3 1600 MHz-es CL10 Fury Blue sorozat

Tápegység: FSP Hyper 500W

Processzor: Intel Core i5-4440 CPU 3.10 GHz x64

Processzorhűtő: Cooler Master 212 Evo

Jó kis gép, rendesen teszi a dolgát. Legfőképp játékra használom, teljesen jól viszi őket (bár nem igazán játszom olyanokkal, amik rendesen meg is terhelnék)

2020. okt. 27. 10:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Meg a játékteljesítményt ne 5-6 éves játékokban mérd, könyörgöm, mert kiröhögnek.

Mai követelményeknek megfelelően, mai szoftvereket akarj már rajta futtatni, légyszives.

Kezdő gamereknek sem felelne meg...Mindegy mennyire erősnek tartod azt a kátyát... (amúgy nem az, mert baromi gyenge)

A 2 GB vram miatt amúgy sincs esélye mai játékot futtatni, mivel az még low beállításokra is kevés, teljesen alkalmatlan...

Ha 970-ről lenne szó, azzal még lehetne játszani, de az ugye már akkor is dupla ennyibe került, ez meg már akkor is az alsó-közép kategóriát erősítette, fogalmam sincs hány évvel ezelőtt, de baromi régen jött ki...

egy rx 580 ma egy gtx 980 / 980 ti szintjén van...

Azzal lehet még ma is játszani... De az ugye akkor 180 000-be került, nem 30-40-be, mint amennyiért akkoriban te vehetted volna ezt a kártyát, kb. még a dinoszauruszok korában, már megbocsáss.

Nagyon régen volt, és ez már akkor is az alsó kategóriát súrolta, az az OC meg kb dísz volt akkor is, ma is.

2020. okt. 29. 11:10
 22/27 A kérdező kommentje:

oké, értem, szar a kártya, de hadd mondjam el, hogy az a kártya amit mutogattok, az nem az, ez az én kártyám:

[link]

tudom, hogy ez semmit sem változtat, de akkor is...

2020. okt. 29. 18:02
 23/27 A kérdező kommentje:

ezt elfelejtettem:

[link]

a vélemények maguktól beszélnek, de 4 éve volt...

2020. okt. 29. 18:04
 24/27 anonim ***** válasza:

Igy van, itt a legutolso 1 eves velemeny, ami szerintem nem elfogult,

Pár éve kaptam, most cseréltem le egy RTX 2070-re, de azért leírom róla a véleményem.

Előnyök

-Akkor amikor kijött minden játék futott rajta közepes grafikán.

Hátrányok

-A legtöbb új játék vagy nagyon alacsonyon, vagy sehogy sem fut rajta.

Ott a link, azt irja, az OC mód +30 mhz frekvenciat jelent

Az annyira elhanyagolhato, hogy jatekban kulonbseget akkor sem vettel eszre, amikor kijott a kartya.

Ma pedig alap, hogy 2 gb vram semmire sem jo

2020. okt. 29. 18:52
 25/27 A kérdező kommentje:

akkor szerintetek milyen kártyára cseréljam le?

most az rtx 2080 superrel és a Ti-val szemezgetek

2020. okt. 29. 18:57
 26/27 A kérdező kommentje:
szerintetek jó választás?
2020. okt. 29. 18:58
 27/27 anonim ***** válasza:

Nem.

Íratkozz fel az " amd " youtube csatornára.

Most jelentették be a legújabb kártyákat... Pár hét, és itt lesznek... Dupla olyan teljesítményük lesz, mint az előző generációs csúcskártyának, az rtx 2080-nak.

Azokat érdemes megnézni...

Ha pedig kevesebbet szánsz rá, érdemes kicsit tovább várni, mert utána jönnek majd az alacsonyabb kategóriákba szánt, olcsóbb kártyák...

de most 2080-at venni a legnagyobb baromság...

Ami jó vétel most, az használtan 1070 60-70ig bezárólag.

esetleg 1080

2020. okt. 29. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!