Szerintetek mennyiért tudnám ezt eladni?
Már régóta megvan, jól a szívemhez nőtt, de ideje fejleszteni.
Ezek vannak benne:
Ház: Cooler Master Silencio 650 pure
Alaplap: AsRock Z97 Anniversary Edition
Videokártya: Gigabyte GeForce GTX 950 2gb (overclocked edition)
Memória: (2x) HyperX 8 GB DDR3 1600 MHz-es CL10 Fury Blue sorozat
Tápegység: FSP Hyper 500W
Processzor: Intel Core i5-4440 CPU 3.10 GHz x64
Processzorhűtő: Cooler Master 212 Evo
Jó kis gép, rendesen teszi a dolgát. Legfőképp játékra használom, teljesen jól viszi őket (bár nem igazán játszom olyanokkal, amik rendesen meg is terhelnék)

Meg a játékteljesítményt ne 5-6 éves játékokban mérd, könyörgöm, mert kiröhögnek.
Mai követelményeknek megfelelően, mai szoftvereket akarj már rajta futtatni, légyszives.
Kezdő gamereknek sem felelne meg...Mindegy mennyire erősnek tartod azt a kátyát... (amúgy nem az, mert baromi gyenge)
A 2 GB vram miatt amúgy sincs esélye mai játékot futtatni, mivel az még low beállításokra is kevés, teljesen alkalmatlan...
Ha 970-ről lenne szó, azzal még lehetne játszani, de az ugye már akkor is dupla ennyibe került, ez meg már akkor is az alsó-közép kategóriát erősítette, fogalmam sincs hány évvel ezelőtt, de baromi régen jött ki...
egy rx 580 ma egy gtx 980 / 980 ti szintjén van...
Azzal lehet még ma is játszani... De az ugye akkor 180 000-be került, nem 30-40-be, mint amennyiért akkoriban te vehetted volna ezt a kártyát, kb. még a dinoszauruszok korában, már megbocsáss.
Nagyon régen volt, és ez már akkor is az alsó kategóriát súrolta, az az OC meg kb dísz volt akkor is, ma is.
oké, értem, szar a kártya, de hadd mondjam el, hogy az a kártya amit mutogattok, az nem az, ez az én kártyám:
tudom, hogy ez semmit sem változtat, de akkor is...

Igy van, itt a legutolso 1 eves velemeny, ami szerintem nem elfogult,
Pár éve kaptam, most cseréltem le egy RTX 2070-re, de azért leírom róla a véleményem.
Előnyök
-Akkor amikor kijött minden játék futott rajta közepes grafikán.
Hátrányok
-A legtöbb új játék vagy nagyon alacsonyon, vagy sehogy sem fut rajta.
Ott a link, azt irja, az OC mód +30 mhz frekvenciat jelent
Az annyira elhanyagolhato, hogy jatekban kulonbseget akkor sem vettel eszre, amikor kijott a kartya.
Ma pedig alap, hogy 2 gb vram semmire sem jo
akkor szerintetek milyen kártyára cseréljam le?
most az rtx 2080 superrel és a Ti-val szemezgetek

Nem.
Íratkozz fel az " amd " youtube csatornára.
Most jelentették be a legújabb kártyákat... Pár hét, és itt lesznek... Dupla olyan teljesítményük lesz, mint az előző generációs csúcskártyának, az rtx 2080-nak.
Azokat érdemes megnézni...
Ha pedig kevesebbet szánsz rá, érdemes kicsit tovább várni, mert utána jönnek majd az alacsonyabb kategóriákba szánt, olcsóbb kártyák...
de most 2080-at venni a legnagyobb baromság...
Ami jó vétel most, az használtan 1070 60-70ig bezárólag.
esetleg 1080
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!