Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek mennyiért tudnám...

Szerintetek mennyiért tudnám ezt eladni?

Figyelt kérdés

Már régóta megvan, jól a szívemhez nőtt, de ideje fejleszteni.

Ezek vannak benne:

Ház: Cooler Master Silencio 650 pure

Alaplap: AsRock Z97 Anniversary Edition

Videokártya: Gigabyte GeForce GTX 950 2gb (overclocked edition)

Memória: (2x) HyperX 8 GB DDR3 1600 MHz-es CL10 Fury Blue sorozat

Tápegység: FSP Hyper 500W

Processzor: Intel Core i5-4440 CPU 3.10 GHz x64

Processzorhűtő: Cooler Master 212 Evo

Jó kis gép, rendesen teszi a dolgát. Legfőképp játékra használom, teljesen jól viszi őket (bár nem igazán játszom olyanokkal, amik rendesen meg is terhelnék)

2020. okt. 27. 10:58
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Látom a 7-es megint kezdi ezt a kib@szott filozofálást....

Minden egyes kommentjénél ezt csinálja.(legalábbis amit én eddig láttam, ezt csinálta, mert magasabb szintű emberi lénynek hiszi magát, és nem szabad nem egyetérteni a válaszával.)

Az ASRock igenis elég magas szintre felküzdötte magátaz elmúlt években, vannak elég jó alaplapjai. Nem attól lesz jó egy lap, hogy 300.000-be kerül. Sajnállak, ha nem hallottál még erről a márkáról, és ha a nevéről ítélsz.

Biztos mindenkinek igaza van, és csak nekem nincs, aki MINDEN EGYES NAP használja, és azt amit elmondott, MINDEN NAP tapasztalja. Ez egy nagyon jó videókártya, nem kétség, csak nektek makacs hínároknak ÖTLETETEK sincs arról, hogy mégis mi a r@k ez a kártya, és, hogy mit tud. Mivel OC, ezért többet tud mint a többi 950.

Biztos mindenki jobban tudja nálam, hogy milyen beállításokon játszom, és azt hogy tűri a videókártya.

Szóval, mindenkinek mégegyszer elmondom, mert úgy látszik, hogy nem jutott el az agyacskátokba, hogy EZ A VIDEOKÁRTYA IGENIS JÓ, ÉS LEHET VELE NORMÁLIS BEÁLLÍTÁSOKON JÁTSZANI, MAI, MODERN JÁTÉKOKKAL IS.

Ja, és 10-es...

Ez nem az a kártya :)

2020. okt. 28. 12:06
 12/27 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van. Itt az én árazásom:

Gépház: 20-22k

MBO: 20k

VGA: 35k

RAM: 2* 14k

PSU: 20k

CPU: 40k

CPU hűtő: 12k

Olyan 177 000 környékére tenném ezt a gépet. De mivel össze is kellett szerelni, nem csak alkatrészeket adod, így elmehet az ár még +10 ezret, szerintem biztosan el fog menni minimum 180 000-ért, ha nem 190 000-ért!

Belegondolni is borzongok, hogy milyen teljesítménye lehet annak az OC verziónak.

Mégis milyen? Kérlek oszd meg velünk!?

És miért akarod eladni ezt a remek gépet? Mi az oka? Én tuti megtartanám a helyedben, oda nem adnám 200-ért sem, ha szert tudnék tenni valaha is egy kiváló haswell gépre!

2020. okt. 28. 13:48
 13/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, és hogy nem ilyen "mindenki által észrevehető módon" kritizálod a komentemet és az árazást.

Az OC nem jelent sokat, csak növeli egy alkatrész órajelét, nagyobb sebességgel futtatja, mint amire tervezték, ezáltal nagyobb lesz a teljesítménye. Nem sokkal, de nagyobb lesz. De ezt gondolom tudod, mert ezt sem gondolod komolyan, ezzel is csak azt üzened, hogy szar a gép, és hogy a k@rva életben senki nem fog annyit fizetni érte, mint amennyit én megálmodtam. Valahogy nem akarom elhinni, hogy 2 év alatt ennyit esett az ára, pedig akkor több, mint 200K-t fizettem érte.

Pont a minap nyitottam fel a gépet, hogy meg tudjam írni ezt a kérdést, és már csak ránézésre sem gondolná azt az ember, hogy haswell gép.

Kezdő "gamereknek" tökéletesen megfelel, vagy aki csak így chillesen eljátszogatna, és nem akarna bajnokságokon meg ilyen f@szságokon agyon hajtani szegényt.

A nyelvezetért bocsánat.

2020. okt. 28. 19:09
 14/27 anonim ***** válasza:

Téged 2 éve alaposan átbaxtak a 200 ezerrel.

180-ért meghirdetni, viszont teljesen korrekt!

Az az OC verzió az odabaxhat... egyébként 1-2% különbség lehet az OC és a sima verzió között...

Kit érdekel, hogy te mikor mennyiért vetted?

a haswell meg 2012-es ha jól tudom, ma már nem ér semmit, netezni jó

2020. okt. 28. 19:37
 15/27 anonim ***** válasza:

#11: Attól, hogy ellenszenves vagyok a számodra még elolvashatnád, vagy értelmezhetnéd is amit leírok, de ha azt nem is sikerül, legalább tanulhatnál a többi hozzászóló szövegeléséből, nem filozofál itt senki, csak próbálja a tudtodra adni, hogy nagyon elfogult vagy a gépeddel kapcsolatban.

De ha az én hozzászólásaimat nem is értékeled, legalább higgadj le és olvasd el még 1x, valamint próbáld meg megérteni, amit rajtam kívül legalább még 10-en írtak a gépedről, ennyi ember nem tévedhet! :-)

2020. okt. 28. 21:49
 16/27 anonim ***** válasza:
Mért akarod eladni ezt a retro PC-t?
2020. okt. 29. 08:22
 17/27 A kérdező kommentje:
én feladom......
2020. okt. 29. 10:01
 18/27 A kérdező kommentje:
#14 én mondtam, hogy nem jelent nagy változást az oc, de a google szerint általában 0-15%-os növekedés jelentkezik a kártya teljesítményében
2020. okt. 29. 10:05
 19/27 anonim ***** válasza:

Az a reklám része. Nehogy bevedd, hogy OC-val 15%-ot pluszban ki tudsz hozni belőle... Egyébként sem számítana, mivel kegyetlenül elavult a technika, manapság 30-35 ezer ft-ért kapni használtan rx 570-580-at, ami 4-500%-al erősebb, és full HD-ban maxon játszasz mindennel 2017 óta.

Ezért nem fogod tudni eladni azt a retro kártyát pénzért...

tessék, ittvan 950-es:

[link]

14 ezer ft

Ennyi a hivatalos értéke... ha egyáltalán kell valakinek... Nem számít, hogy milyen verzió... Mindegy hogy OC vagy nem OC.

Ettől függetlenül kegyetlenül elavult... 2012-es proci, 4 magos ami ma már édeskevés bármilyen játékhoz...

Nyugodtan letesztelheted, töltsd le a call of duty warzone-t, ingyenes játék.

Szaggatni fog, mint a k. élet, ha egyáltalán elindul.... Mind a videókártya, mind a 4 magos cpu kifeküdne külön-külön is.

Akár az assassins creed odyssey-t is kipróbálhatod... Nem fogja bírni a masina.

Az értéke 40-50 000 ft...

Iszonyat gyorsan veszti a hardver az árát napjainkban, amikor óriási sebességgel haladnak a fejlesztések. azt az intel procit egy 1 genes ryzen megeszi reggelire.

Ma 4 mag 8 szál alatt nincsen játék, mai játékokat értve... De már az is kevés, 6 mag 12 szál kell, ez ma az ajánlott, és akkor nem lesznek mikrolaggok, egyébként rázkódni fog a kép a laggoktól.

ha nem hiszed, próbáld ki...

és könyveld el, hogyha 200-ért adták neked ezt nagyon régi gépet, akkor átvertek... ha pedig újonnan vetted, akkor becoptad, mert már akkor is régi hardvert vettél meg újonnan

2020. okt. 29. 10:58
 20/27 anonim ***** válasza:
De ha ennyire jó... akkor mondcsak, mi a francért akarod eladni?
2020. okt. 29. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!