Szerintetek mennyiért tudnám ezt eladni?
Már régóta megvan, jól a szívemhez nőtt, de ideje fejleszteni.
Ezek vannak benne:
Ház: Cooler Master Silencio 650 pure
Alaplap: AsRock Z97 Anniversary Edition
Videokártya: Gigabyte GeForce GTX 950 2gb (overclocked edition)
Memória: (2x) HyperX 8 GB DDR3 1600 MHz-es CL10 Fury Blue sorozat
Tápegység: FSP Hyper 500W
Processzor: Intel Core i5-4440 CPU 3.10 GHz x64
Processzorhűtő: Cooler Master 212 Evo
Jó kis gép, rendesen teszi a dolgát. Legfőképp játékra használom, teljesen jól viszi őket (bár nem igazán játszom olyanokkal, amik rendesen meg is terhelnék)
Háttértárakat nem írtad, SSD vagy HDD (mert nem mindegy) vagy CD/DVD/Blu-Ray van-e benne?
Az alaplapod márami a hírnevét illeti nem éppen bizalomgerjesztő (ASRock), de úgy tűnik még befogad i7-es processzort is meg 32GB RAM-ot is.
Bár gondolom szeretnél DDR4 ramokra váltani...
Őszintén szólva nem sokat kapnál érte, bár attól függ mennyire tudatlanra tudod rásózni.
A Macintosh őrülteket is PONT ezalapján palizzák be... :-)
Gépház: 10-15K
MBO: 13-15K
VGA: 15-18K
RAM: 8-10K
PSU: 10-12K
CPU: 12K
CPU hűtő: 5-7K.
70-80 ezer körül eladható igazából.
Ez az árazás #2 kicsit elég rosszul jött ki, 15 ezer egy régi gépházért? Ne viccelj, ennyiért újat kapsz...
A többit is eléggé fölé lőtted. Én mondanék a gépre egy 50 ezer ft-ot, ennyiért talán még el is viszik... Ez a gép már egy őskövület, modern játékokra már alkalmatlan, viszont internetezni korrekt.
#3.Vezesd le az árazást.
Nyilván el lehet adni 15K-ért, mivel nem egy alsókategóriás darabórl beszélünk.
50-ért meg vétek lenni eladni, maximum VGA nélkül.
Asrock az elmúlt 8-10 évben a legjobbak között van már. Előtte valóban gagyi volt, és elrettentővé vált a név, de felfejlődtek. Az asrock jó és megbízható, ajánlott márka! Nem is tudom... kb 6 éves ez a széria? Szóval bőven már benne voltak ilyenkor az ajánlottban. Nekem is asrock van, intel 3000-es szériához 🙂 faxa nagyon
80-ra mondanám, hogy meg lehetne hirdetni, 70-ért meg eladni
#1 Azért nem írtam, mert azokat vinném tovább, némi bővítéssel, CD,DVD,Blu-Ray nincs benne. Úgy látszik, nem csak én nem értek egyet a hozzászólásod többi részével, úgyhogy nem is ecsetelném (#5 mindent elmond), mindenesetre köszönöm :-)
#2 Szerintem mindegyiket alálőtted egy picivel, én egy kicsit többre gondoltam, csak látni szerettem volna, hogy jól gondolom-e.
A gépházat HASZNÁLTAN vettem 26K-ért, 2 évvel ezelőtt.
Az alaplap korrektnek tűnik, mivel hibás, de nem súlyos, mindennapi használatban van.
Jön a VGA... Ezeket a 950-eket 40-ezrekért viszik újonnan. Ez nyilván nem új, de 18K-nál biztosan többet ér.
RAM: Ebből a fajtából 1 darab 8 gigás 14-5K-ért megy el. Nem hiszem, hogy 2 év használattól ennyire leesne az ára, de lehet hogy nincs igazam.
A tápegységgel kapcsolatban ugyan ez a véleményem.
A processzorról szerintem semmit nem kell mondanom, ennek LEGALÁBB a kétszeresét éri, ha nem többet, ezt már ránézésre látni, egy elég komoly prociról van szó.
PROCIHŰTŐ: Egy kis porszívózás után legalább 8-at meg fog érni.(ha nem többet)
Válaszodat köszönöm :)
#3 ...
ez első két sorról nem beszélek, de a videokártya igenis alkalmas modern játékokra, Watch Dogs 2, GTA V, Hitman tökéletesen elfut rajta.
#4 nincs sok mondanivalóm, egyetértek a válaszoddal, köszönöm :)
#5 Egy kicsit keveslem azt a 80-at, de sajnos a végén lehet, hogy itt fogunk kilyukadni.
Mindenkinek köszönöm a válaszát.
#6: Mivel minden ember elfogult a dolgaival ezért nem akarja észrevenni a valóságot... :-)
Először is az ASRock alaplap, nézzük mit is írtál róla?
"Az alaplap korrektnek tűnik, mivel hibás, de nem súlyos, mindennapi használatban van."
Hibás??? De nem súlyos??? Honnan tudod??? :-)
Ez is azt támasztja alá, hogy az #5-ösnek "igaza" van, mert neki is ilyen (ASRock) van... :-)
A többit nem ragozom, mert felesleges.
Akit leszavaztatok (#3-as), annak volt igaza, jó ha 50k-t ér a cucc.
Ismétlem: ha találsz egy balf@szt, aki nem ért hozzá, annak többért is el tudod adni... :-)
Tessék, itt egy mai játék ezzel a videókártyával:
https://www.youtube.com/watch?v=q9i-paWunGY
Minden a legalacsonyabb beállításon, lowon, 30 fps, ami beesik 20 alá is.
Ez a kártya már netezni jó, játékokat felejtsd el. Ezért adod el te is, csak itt trollkodsz.
Azzal a procival meg ez a játék lehet még ennyit sem tudna. Folyamatosan 100%-on pörögne, és folyamatosan laggolna, szaggatna a játék.
Ennyire gamer ez a gép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!