Egy 400.000-es üzleti laptopban mint keres glossy képernyőpanel?
Kollega új gépe (még jó hogy nem ő fizette hanem a cég) egy 400.000 forintos Thinkpad üzleti laptop.
15,6-os kijelző oké fullhd oké na de GLOSSY panel!!
A mennyezeti lámpa meg a használó tükörképe egy az egyben tükröződik benne. Egy hányadék. sose használnék ilyet.
de nem értem: egy ilyen katgóriájú gépben mint keres glossy panel?
mert anyám legolcsóbb 99.000 ft-ot ideapadjában az van, azt mondom oké.
Na de egy fél milliós üzleti gépben???
"Mint már írták, lehet kapni külön is pár ezer Ft-ért."
Ja. csak az eredmény köszönőviszonyban se lesz egy gyári natív matt panellel.
" terepre minek üzleti laptop? "
????
Miért mivel menjen terepre ha nem üzletivel? akkor mivel? Valami szutyok konzumer szarral ami magától szétesik? valami gamer csodával ami 1 óra alatt merül és forró?
Vagy mégis mivel? Naná hogy a hurcolást a port a nedvességet nagyon jól túrő hosszú üzemidejű katonai minősítésű leesésvédelemmel ellátott üzletivel.
Hát mégis mi mással? komolyan csak a fejemet fogom.
Mondj nekem még olyan gépet ami eltűri ha netán elered az eső, ha eltűri az 1 m magasról történő esést... stb. az üzletiek.
Efelett mi van? A valóban méregdrága 10 kilós katonai gépek amikből 3 millió az alsó árhatár.
A kettő között az ipari notebook-ok. Kb. 0,5 misinél kezdődnek, és csak 3,5-4 kg-ot nyomnak (a kisebbek, persze), mindenféle csoda minősítésük van, nincs olyan periféria, amit nem fogad, 15 órás üzemideje van, stb.
Persze nem olyan vonzó, mint egy thinkpad, de ez is ízlés dolga.
"Ja. csak az eredmény köszönőviszonyban se lesz egy gyári natív matt panellel."
Erre mit írjak? Nem állítottam az ellenkezőjét. A neten vette? 2 hét alatt nem derült ki?
"A kettő között az ipari notebook-ok"
így van. a Paksi blokkban voltam terepgyakorlaton ott voltak ilyenek.
Vastag gumikeret, kettős porszűrős ventik stb. Képernyőjük? matt.
" de lehet venni mattosító bevonatot is (terepmunkára az is jó)."
Láttam már ilyet. Mese habbal ezek a fóliák, nem egyenértékű egy gyári matt panellel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!