Várható áresés i7 10700K-nál mostanában?
Múlt héten az egyik webshopban 103 ezerért meg lehetett vásárolni. Sajnos lekéstem róla.
Azért kérdezem mert gyanús volt számomra, hogy 1 nap után már nem volt elérhető a webshopban a CPU. Lehet csak ilyen kamu akció volt az egész.
Jelenleg 130 ezer körül mozog, nem venném meg ha pár héten belül 20-30 ezerrel olcsóbban is kijönnék.
Köszönöm a válaszokat. Egyébként nekem is furcsa volt a dolog hogy valami sumákolás lehetséges a háttérben, nyilván azért örülnék ha a zsebemben maradna 30 ezer.
AMD-t nem szeretnék több okból sem venni. Viszont remélem igazad van és lesz némi áresés.
6
Azért pontozzák le, mert nem ez volt a kérdés.
bármi van, azonnal ugranak az amd fanok és jönnek téríteni. kit érdekeltek?? Feltettek egy érthető kérdést és jöttök röfögni mint jehovások. unalmas már.
"nem én nem az vagyok nekem 2 inteles gépem is van jelenleg"
Dehogy van, nem vesznek neked olyant a szuleid...
"de őszintén mond már meg milyen érvek miatt kellene a 10700k hoz ragaszkodni a 3700x el szemben :D"
Naigen, te vagy az, soha nem tudod megerteni, hogy ez itt nem tema es felesleges eroltetned az AMD-det.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!