Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen egeret válasszak, ami...

Milyen egeret válasszak, ami kényelmes és sokáig bírja?

Figyelt kérdés

Eddig egy Razer Taipan-om volt, ami megfelelő méretű, 4 évig hibátlan volt, de sajnos mostanában elkezdte csinálni, hogy kétszer kattint vagy egyszer sem. Szeretnék egy olyan egeret ami méretben hasonló vagy ugyanekkora. A kis egerek kényelmetlenek nekem. Nem baj, ha vezeték nélküli, de az sem baj, ha vezetékes. Néha játékra, de legtöbbször munkaeszköz, úgyhogy kell bírnia a strapát, napi 8 órás munkavégzést minimum.

Razer DeathAdder-t néztem, hasonló méretű is, 15e Ft körül van. Van valakinek tapasztalata vele, esetleg tudnátok ajánlani mást?

2020. aug. 1. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Razer betegség az a klikk hiba, kb. 5 DA-t használtam el így, mióta a legelső kijött anno. De ugyan ez adott volt egy DB 3.5G-vel, meg egy Krait v1-el is. Szerinted engedd el a márkát, sajnos ez náluk nagyon hamar előszokott jönni. Egyébként teljesen más forma, ha a Taipan neked kényelmes volt, lehet a DA nem lesz annyira. Jó a DA igazából kb. mindenkinek jó, kivétel a kiskezüeknek. Én eddig a legjobb egérnek a Logitech G403-át találtam, és haver, nekem már jóval több, mint 50 gamer egerem volt. Mindent végig zongoráztam 15év alatt, és annál hibátlanabb még nem volt.
2020. aug. 1. 12:59
 2/5 anonim ***** válasza:
A kattintás-hibákat egyébként sokszor könnyen ki lehet javítani. Szét kell csavarozni az egeret, és ahol az egérgomb mikrokapcsolója van, oda kell fújni egy jó adagot Tuner 600 kontaktjavítóból, majd ameddig fel nem szárad, vadul kattintgatni vele. Kb. az egerek felénél ez működik, és akár hónapokig, vagy évekig meg lehet vele hosszabbítani az élettartamát.
2020. aug. 1. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem death adder elite van, hibátlan. Pont elég a 4 extra gomb, a vezeték lágy. A sima death adder 2 extra gombot kapott, más különbség szerintem nincs.
2020. aug. 1. 14:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy logitech csinalta a duplaklikkelest 5 ev hasznalat utan, csereltem benne mikrokapcsolot (neten megtalaltam, hogy milyen tipus passzol, Conrad-nal megvettem, nagyon alap cinezek skillekkel meg vegrehajtottam a cseret), jobb, mint uj koraban. :)
2020. aug. 1. 19:51
 5/5 anonim ***** válasza:

4

előbb-utóbb az összes elkezdi, a mikrokapcsolók egyszerüen elhasználódnak.

2020. aug. 1. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!