Milyen középkategóriás ágymatracot ajánlanátok? Hol vásárolhatok ilyet jó áron? Nem tudom milyet válasszak a hideghab matrac kényelmes?
A legkényelmesebb, amin valaha feküdtem, a szivacsos (ágyneműtartós) heverő. Már 20 e Ft körül lehet kapni, olcsóbban kasz egy komplett ágyat, mint a legolcsóbb matrac.
Áruházban kipróbáltam már mindenféle rúgós, memóriás, extra, luxus, miegyéb matracokat, és messze veri őket a sima heverő - az enyémen már 27 éve alszom.:)
Semmilyen hideg/memóirahabosat nem vennék, illetve szivacsosat úgy általában, nem bírják a strapát, hamar tönkre mennek, gödrösödnek, stb., bár ennek megfelelően olcsóbbak is.
Rottexet ajánlom, magyar és minőségi.
Dr Dream?Nincs üzletük az hogy lehet?Online lehet rendelni?Árakat nem láttam pedig nézegettem.
Rugósat semmiképp nem szeretnék.
SZiasztok,
szerintem nincs olyan, hogy jó matrac. Rossz matrac viszont nagyon sok van. Az lesz a jó matrac, amelyet maradéktalanul kényelmesnek találsz vagy mindketten kényelmesnek találtok, elhiszed a terméket és belefér abba az anyagi keretbe, amit erre szántál, szántatok.
Egy jó matrac megtalálása nagyon nagy körültekintést igényel, mivel elég sok helyen kaphat az ember fals, érdek-vezérelt információkat.
Vértezd fel magad tudással, információval; legyél minden hájjal megkenve, mire az első kereskedésbe eljutsz!
Üdvözlettel:
Pálinkás László
MatracGuru. Alváskultúra
www.matracguru.hu
wwww.biohome.hu
Köszönöm a válaszokat!
Sikerült találnom egyet ami szimpi volt vákum matrac ma este próbálom ki.:)
Talán másnak még hasznos lesz a válaszom :)
Nekünk a Yatas - Apollo lux matraca vált be. Rugós, de strapabíró és közép árkategóriás.
Ha tönkremegy a mostani, legközelebb is ilyet fogok venni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!