Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Le törtem a PCIE slot tartó...

Le törtem a PCIE slot tartó fülét, mit tehetek?

Figyelt kérdés
Nem akarta a kártyát kiemelni, ezért erősebben lenyomtam, nem olyan erősen de azért eléggé. Majd a tartó fül el lazult, és gyakorlatilag meg sem áll a helyén akkor sem ha a kártyát beleteszem, egyből hátra ugrik, tehát eltort. Nagy baj ez? Elég neki ha csak a csavar tartja? msi B450 Gaming plus max a lap, köszönöm!
2020. jún. 15. 13:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Hat elvileg eleg neki csak a csavar, de ha tenylrg eltort, garancia ugrott (ha meg volt ra(
2020. jún. 15. 13:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Egy hete vettem :D :(
2020. jún. 15. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a csatlakozó nem sérült belül akkor elméletileg nem baj, ha csak a csavar tartja.
2020. jún. 15. 13:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2020. jún. 15. 14:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem évek óta ilyen, mert a 60 ezres lapra a legsilányabb fület kellett rakni. Köszöni szépen, a gtx kártya azóta is elvan magának 1 szem csavarral és a pci-e slot rögzítéssel.
2020. jún. 15. 14:40
 6/6 A kérdező kommentje:
:D akkor az öreg rx 460 is el lesz :D
2020. jún. 15. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!