Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hosszú ideje tartó köhögés,...

Hosszú ideje tartó köhögés, fulladás. Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés
A hosszú ideje tartó köhögés alatt már több, mint egy hónapot értek. Körülbelül december közepétől január közepéig folyamatosan köhögtem, de semmi sem segített rajta. Akkor még orvoshoz nem fordultam, itthon próbálkoztam kezelni. Általában reggel és este volt nagyon csúnya, viszont napközben rohamszerű köhögés tört rám, amikor nem kaptam levegőt és hiába köhögtem, nem múlt el a fulladás. S ebben a legrosszabb, hogy iskolába, 9. osztályba járok és valami elviselhetetlen egy témazáró, vagy egy egyszerű óra közben. Körülbelül két hétig nem jelentkezett köhögés, aztán újra kezdődött, de ekkor már orvoshoz fordultam. Felírt mindenféle gyógyszert, köptetőt, szopogató tablettákat és mindenféle port, amit vízbe kell tenni, de egyik sem segített. Egyszerű megfázásnak tudta be, de ez már közel nem tűnik annak. Néhány hét után csillapodott, majd most újra kezdődött, de ehhez már orrfolyás is társul. Az iskolában szopogató cukorkákkal próbálom csillapítani, de ez ideiglenes megoldás és már fájdalmaim is vannak tőle - a fejem belefájdul, többször a szívem is szúrni kezdett. Nem tudom, mit tegyek, az orvosom valószínűleg ismét megfázásként kezelné a dolgot. Előre nagyon köszönöm a válaszokat.

2015. febr. 27. 12:09
 1/5 anonim ***** válasza:
mast nem tudsz tenni minthogy visszamesz az orvoshoz. Az meg remelhetoleg tovabbkuld vegre szakorvoshoz.
2015. febr. 27. 12:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg kérni a háziorvosodtól egy beutalót tüdőgondozóba.
2015. febr. 27. 13:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Menj vissza a házihoz,aztán tovább utal majd
2015. febr. 27. 14:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Menj vissza hétfőn az orvoshoz és mondd meg, hogy szeded amiket felírt és nem múlik, és azt is mondd meg, hogy december óta tart,. Nem tudom a tüdődet meghallgatta-e, szerintem nem ártana egy röntgen.
2015. febr. 27. 16:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hétfőn megyek az orvoshoz!
2015. febr. 28. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!