Mit tanácsoltok, hogyan fejlesszek?
Sziasztok,
Jelenlegi konfig:
Amd athlon x ii 750k proci
8gb ddr3 hyperx 1600mhz ram
Asrock fm2 a75pro4-m lap
Sapphire amd 7790 1gb gddr5 vga
Csak HDD
Kezd elöregedni ez a konfig, lassul a gép, szerintem már a lap is kezd meghülyülni benne, ezért úgy döntöttem kicsit frissítek, de nem tudom milyen irányba induljak.
A cél egyszerű játekok stabil futtatása, pl. Valorant, friss Fifák és további esport jàtékok.
A legfrisebb csili vili story game játekok nem érdekelnek, és csak azért, hogy Valorantba stabil 80-100 fps-em legyen nem vennék teljesen új gépet.
Arra gondoltam, hogy egy proci upgradet csinálnék ddr3at támogató lappal és egy régebbi használt i5-el amit 30.000 körül épp árulnak hardverapron.
Emellé jönne egy lap, még 8gb ddr3 ram, és egy ssd.
Szerintem ez kellőképpen megdobná a teljesítményt ilyen alap játékoknál és 3-4 évig biztosan meglennék vele.
Szerintetek ez járható út vagy csak ddr4 ryzen fele induljak, ami majdnem teljesen új gépet jelentene és feleslegesen sok kiadást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!