Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit tanácsoltok, hogyan...

Mit tanácsoltok, hogyan fejlesszek?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Jelenlegi konfig:

Amd athlon x ii 750k proci

8gb ddr3 hyperx 1600mhz ram

Asrock fm2 a75pro4-m lap

Sapphire amd 7790 1gb gddr5 vga

Csak HDD

Kezd elöregedni ez a konfig, lassul a gép, szerintem már a lap is kezd meghülyülni benne, ezért úgy döntöttem kicsit frissítek, de nem tudom milyen irányba induljak.

A cél egyszerű játekok stabil futtatása, pl. Valorant, friss Fifák és további esport jàtékok.

A legfrisebb csili vili story game játekok nem érdekelnek, és csak azért, hogy Valorantba stabil 80-100 fps-em legyen nem vennék teljesen új gépet.

Arra gondoltam, hogy egy proci upgradet csinálnék ddr3at támogató lappal és egy régebbi használt i5-el amit 30.000 körül épp árulnak hardverapron.

Emellé jönne egy lap, még 8gb ddr3 ram, és egy ssd.

Szerintem ez kellőképpen megdobná a teljesítményt ilyen alap játékoknál és 3-4 évig biztosan meglennék vele.

Szerintetek ez járható út vagy csak ddr4 ryzen fele induljak, ami majdnem teljesen új gépet jelentene és feleslegesen sok kiadást.

2020. máj. 12. 19:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Pénztárca kérdése, nyilván egy új r5 2600 lenne a legjobb, de ha nincs rá keret, akkor i5-4690 + lappal jól jársz szerintem. Így ahogy írtad a ramokat is tudod használni. Nagyobbik gond, hogy a videókártyát is érdemes lenne cserélni. Gtx 1070 ti, rx580 vagy ami éppen jó áron van.
2020. máj. 12. 21:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Én inkább Ryzent és DDR4 RAM-okat választanék, hosszú távon jobban megéri.
2020. jún. 1. 14:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Na meg persze AMD procit is vásárolhatsz használtan.
2020. jún. 1. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!