Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PC összeállítás, mit tanácsoltok?

PC összeállítás, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Kellene egy megbízható PC irodai munkára, videokártya tehát nem kell bele.

Ilyenre gondoltam:

CPU: Intel i3-6100 (i3-nál jobb szerintem nem kell)

RAM: 8GB Kingston HyperX Fury

HDD: Hitachi 2TB SATA3 7K3000

ODD: LG GH24

És amit nem tudok, hogy milyen legyen az alaplap (gondolom 1151 a processzor miatt), illetve hogy beépített tápos gépházat válasszak vagy kell külön táp. Ja és ami nagyon fontos, VGA-s a monitorom, ezt támogatnia kellene.

Előre is köszönöm!

2016. nov. 2. 19:49
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ami a tápot illeti, valami 3300/350W-os FSP-t kéne nézni, 10 ezer alatt is vannak. Mondjuk

[link]

vagy

[link]

2016. nov. 2. 20:02
 2/7 anonim ***** válasza:
*300/350W bocsi
2016. nov. 2. 20:03
 3/7 anonim ***** válasza:
2x4GB legyen a dualchannel miatt. MSI H110M VD-Pro Plus alaplappal tökéletes lesz, azon elég fejlett a vram. Táposházat pedig soha nem veszünk. Fractal Design Core 1100 legyen egy XFX TS 450W társaságában és kész is vagyunk.
2016. nov. 2. 20:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Intel Pentium G4400

Asus H110M-K

4GB DDR4 RAM (a legolcsóbb)

Ez a trió bőven elég irodai munkára. Nem tudom, mennyi adatot fogsz tárolni azon a 2TB-os HDD-n, de egy SSD hatalmas ugrás volna sebesség szempontjából. Tápegységből pedig valóban elég egy minőségi 300W-os.

2016. nov. 2. 20:07
 5/7 anonim ***** válasza:

irodai munkára minek 2 terás HDD? vegyél 120 gb ssd-t és gyorsabb lesz.

tápnak mivel csak proci van benne egy be quiet system power 300 is több mint elég.

2016. nov. 2. 20:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Házból mehet egy olcsóbb darab is, elvileg irodába megy a gép.
2016. nov. 2. 20:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Igazából nem jól fogalmaztam az irodai szóval, mert elsősorban tényleg Word-hoz és PowerPointhoz kell, de rengeteg képem és zeném is van, ezért a sok tárhely. De jobban átgondolva egy 1 TB HDD és egy 240 GB SSD hibrid lenne az igazi.
2016. nov. 2. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!