Asus laptopra érdemes beruházni? (100000Ft körül) Megbízhatóság? Szervizelhetőség? Élettartam?
Figyelt kérdés
Nem játékra hanem ismerősökkel levelezésre, kapcsolattartásra és böngészésre használnám.2020. máj. 11. 18:14
1/9 anonim válasza:
Nekem Asus leptopom van. 3 éves, de szuper jól működik minden téren. Amúgy is ezt a márkát ajánlják a legtöbben.
2/9 anonim válasza:
Nekem is asus laptopom van, 4. éve működne tökéletesen ha nem öntöttem volna bele a 3az egyben kávét... Azt nem bírja, arra figyelj 😀.
De amúgy semmi problémám nem volt vele sosem.
3/9 anonim válasza:
Utolsó:
És legalább Alvó állapotban volt a gép? :D
Amúgy igen, tényleg jó az asus, nekem is az van, levonóról váltottam októberben, megvettem jóáron, még kicsit bővítgetni fogom, és jó lesz az. Nagyon jó kis gép! Imádom, és ajánlom.
4/9 anonim válasza:
Az olcsó Asusok összeszerelési minősége, gépházuk gyenge, mellé nagyobb márka (de ettől nem jobb) bennük a kijelző, memória, SSD mint az ugyanennyibe kerülő sokkal jobban megépített, jobb billentyűzetű Lenovokban.
Ez egy jó kis gép, csak teljesen lerabolták a készleteket (most N4000, N5000 procis elavultakat árulnak):
5/9 anonim válasza:
Nekem Asus Vivobookom van, ez már kicsit drágább kategória, de életem legjobb döntése volt ez a gép. Előtte hp-m volt, az is jó, de ez az Asus egy álom hozzá képest. :)
7/9 anonim válasza:
10 éves Asusom van, komolyabb baja még nem volt egy HDD csere kivételével. Utóbbi időben le-leállt magától, de kiderült, hogy csak a ventilátorok voltak eltömődve, a tisztításuk óta újra rendesen "muzsikál".
8/9 anonim válasza:
3. Ki volt nyitva úgyhogy telibe az egész billentyűzetetre 😀.
9/9 anonim válasza:
Örülök, hogy nem történt komolyabb baleset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!