Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asus laptopra érdemes beruházn...

Asus laptopra érdemes beruházni? (100000Ft körül) Megbízhatóság? Szervizelhetőség? Élettartam?

Figyelt kérdés
Nem játékra hanem ismerősökkel levelezésre, kapcsolattartásra és böngészésre használnám.
2020. máj. 11. 18:14
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
Nekem Asus leptopom van. 3 éves, de szuper jól működik minden téren. Amúgy is ezt a márkát ajánlják a legtöbben.
2020. máj. 11. 18:16
 2/9 anonim válasza:
51%

Nekem is asus laptopom van, 4. éve működne tökéletesen ha nem öntöttem volna bele a 3az egyben kávét... Azt nem bírja, arra figyelj 😀.

De amúgy semmi problémám nem volt vele sosem.

2020. máj. 11. 18:18
 3/9 anonim ***** válasza:
51%

Utolsó:

És legalább Alvó állapotban volt a gép? :D

Amúgy igen, tényleg jó az asus, nekem is az van, levonóról váltottam októberben, megvettem jóáron, még kicsit bővítgetni fogom, és jó lesz az. Nagyon jó kis gép! Imádom, és ajánlom.

2020. máj. 11. 18:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Az olcsó Asusok összeszerelési minősége, gépházuk gyenge, mellé nagyobb márka (de ettől nem jobb) bennük a kijelző, memória, SSD mint az ugyanennyibe kerülő sokkal jobban megépített, jobb billentyűzetű Lenovokban.

Ez egy jó kis gép, csak teljesen lerabolták a készleteket (most N4000, N5000 procis elavultakat árulnak):

[link]

2020. máj. 11. 18:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem Asus Vivobookom van, ez már kicsit drágább kategória, de életem legjobb döntése volt ez a gép. Előtte hp-m volt, az is jó, de ez az Asus egy álom hozzá képest. :)
2020. máj. 11. 18:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Pacsi utolsó!
2020. máj. 11. 19:25
 7/9 anonim válasza:
10 éves Asusom van, komolyabb baja még nem volt egy HDD csere kivételével. Utóbbi időben le-leállt magától, de kiderült, hogy csak a ventilátorok voltak eltömődve, a tisztításuk óta újra rendesen "muzsikál".
2020. máj. 12. 09:43
 8/9 anonim válasza:
100%
3. Ki volt nyitva úgyhogy telibe az egész billentyűzetetre 😀.
2020. máj. 12. 13:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy nem történt komolyabb baleset.
2020. máj. 13. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!