Érdemes venni E-book-ot ( E-könyv olvasó)?
Unokahúgomnak van egy Ebookja. Nagyon megtetszett, de nem tudom,hogy megvegyem-e. Egyáltalán van valami értelme? Végülis ugyanezt tudom csinálni telefonon is. Érdemes megvenni és érdemes ezért kidobni egy 50 000 Ft-ot?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat akik a témával kapcsolatban írnak és nem azért,hogy biztosan egy hülye troll vagyok
Én biztosan nem vennék 50ezerért, de ez én vagyok. Te tudod, hogy mennyi könyvet olvasol, mennyit olvasol utazás közben, ahol kényelmesebb egy e-könyv olvasó, mint egy vastag könyv. Ha egy átlag papír könyvet mondjuk 4-5ezer Ft-nak veszünk, egy e-könyvet meg 2-3ezernek (meg kellett néznem mennyi egy ilyen és meglepődtem, hogy milyen drága), akkor kb. 30-50 könyv vásárlása után térülne meg az ára.
De ahogy az elején írtam nem az ár az egyetlen szempont ha te pl. mindenhova magaddal viszel egy könyvet, amit épp olvasol.
3-as vagyok.
#2 Amikor drágán elkészített könyveket töltesz le ingyen, nem szokott egy kicsit sem zavarni? Nincs elég olvasnivaló ingyen? Szerintem ez olyan, mint pl. bliccelni a buszon. Tudom, hogy ott nagy a forgalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!