Milyen e-book olvasót ajánlanátok?
20-25 ezer forint érték között szeretnék venni egy e book olvasót, de nincsenek tapasztalataim vele kapcsolatban. Ki milyet ajánlana, és miért?
Illetve nem igazán tudom még, hogy hogyan működik egy ilyen készülék.
Ingyenesen letöltött könyveket is lehet rá tenni?
Meg a világítása jó? Gondolok itt olyanra, hogy ha utazok és süt a nap, akkor látom rendesen képernyőt?
Köszönöm a válaszokat!
Nekem Kindle van, de simán vedd meg az Alcor Myth-et jobb a felbontása, könnyű.
30 ezer alatti vasak:
Nekem Kindle Paperwhite van. Mindenképpen Kindle-t szerettem volna, mert ismerősöknek, akiknek van, jókat mondtak róla. Ismeretlent nem akartam venni. Azért Paperwhite, mert akkor (pár éve) abban volt háttérvilágítás, a sima Kindle-ben nem. De ahogy néztem, már azokban is van.
Napfényben lehet rendesen látni. Nem olyan, mint egy telefon vagy tablet kijelzője.
Természetesen ingyenes könyveket is lehet rá tölteni.
Van hozzá konvertáló szoftver is, amivel a megfelelő formátumra tudod konvertálni a könyvet, ha nem olyan formátumban találtad/kaptad, ahogy kéne.
Mindenképp olyat vennék, amiben van beépített világítás, ágyban olvasni kényelmesebb így, mint lámpával, főleg ha nem egyedül alszol. Az alap Kindle-be pont ebben a generációban tették bele, igaz ez 30 rugó.
Úgy látom az egyetlen megvilágított e-reader 25 ezerért a Navon Bigbook Backlight, de az ilyen noname márkákkal mindig vállal egy kis rizikót az ember.
Kindle vagy Pocketbook.
Kindle akkor ha szótárt is szeretnél használni és fontos az érintőképernyő ( van hozzá angol-magyar, német-magyar stb) szótár. Legolcsóbb ára 28900.
Pocketbookhoz csak angol-magyar szótár van, viszont jobb az akkuideje és nagyobb a tárhelye. Pocketbook basic (nem érintős) újonnan épp 25 ezer. Az érintős Pocketbook-ok drágábbak 25 ezernél.
Köszönöm a sok segítséget. Azt hiszem meg van a választottam. Ez:
Tehát ha jól értem ebben van beépített világítás, igaz? Mert nekem az nagyon fontos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!