Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kindlekuckó, e könyv olvasó?

Kindlekuckó, e könyv olvasó?

Figyelt kérdés

Ismeritek a fenti webáruházat? Látványosan olcsóbbak a készülékek, mint máshol. Neten rákeresve csak tökéletesen pozitív véleményeket találtam, ami megvallom, kicsit gyanús, olyan "túl szép, hogy ugaz legyen". :D

Meg baromi sok ajándékot adnak az olvasó mellé, ami szintén fura, de persze nagyon jó, ha valós.

Szóval, ismeri valaki?

2020. ápr. 17. 20:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az alzán is 30-ért van, csak 1 helyett 2 év garival + a szállítás is olcsóbb.
2020. ápr. 17. 23:17
 2/11 A kérdező kommentje:
A paperwhite-ot néztem, az Alzán (meg mindenhol máshol) jóval drágább. Itt meg ha rászánok annyit, mint alzán, aklor + tok, fólia, toll, 400 könyv...
2020. ápr. 18. 00:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Na végül vettél tőlük? Nekem is most lenne aktuális a Kindle vásárlás, ezért kérdem.
2020. júl. 5. 17:26
 4/11 A kérdező kommentje:

Igen. :) A készülék szuper, gyári, minden garis. Annyi, hogy a csaj egyéni vállalkozóként viszonteladó (gondolom, nagykeráron veheti amazonról vagy ilyesmi), szóval a személyes átvétel nem üzletben van, hanem valahol tali mucikával szinten. Nekem ez fura volt. De minden okés eddig.

A 400 könyv nem jogtiszta, nagyrésze pdf vagy egyéb netről letöltött, úgyhogy ezzel igazából nem vagy beljebb, ha szoktál torrentezni. Ha nem, akkor fogsz neki örülni. :D

Én tokot is vettem, azok drágák szerintem, mert kínaiak, legalábbis amit én vettem. Cserébe viszont korrektek, anyaghibás volt a tokom, megrepedt pár hét után, már másnap cserélték is, ahogy jeleztem.

Szóval eddig szerintem megbízhatóak.

Azóta találtam egy másik hasonló magáncéget, Kindlecenter néven. Róluk könyves fórumon hallottam, csupa jót, kb ugyanez a szint, mint a kindlekuckó.

[link]

2020. júl. 5. 21:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Köszi a választ! Végül nem kockáztattam és Alzáról rendeltem. Pedig pont a könyvek miatt szemezgettem velük, de akkor ezek szerint nem maradtam le sokról.
2020. júl. 15. 19:23
 6/11 A kérdező kommentje:

Igen, nekem is sokat dobott rajta, de igazából a szótárakon kívül a többi nem ment fel az olvasóra.

Amikor én vettem, valamivel akciósabb is volt, amiatt megérte. :)

Jó olvaskodást! ^_^

2020. júl. 15. 20:45
 7/11 anonim válasza:
Én is kicsit bizalmatlan voltam eleinte, főleg mert ha személyes átvételt kérsz, az nem üzletben történik, hanem csak találkoztok és kézpénz meg zöld kézzel írott számlatömb van. De házhoz szállításnál lehetett kártyával fizetni, és a dobozba szép elektronikus számla meg jótállási jegy volt csomagolva, eredeti készülék, stb, minden úgy jött, ahogy ígérték. Én most már megbízok bennük. :)
2021. jún. 18. 13:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Én most rendeltem tőlük két tokot meg egy Paperwhite 2021-et, mert itt kb. tízezerrel olcsóbb volt, mint máshol, ami nem mindegy, ráadásul az a csodás kis herceges tok csak aliexpresszről lett volna rendelhető, ahonnan már rendeltem ugyan dolgokat, de szörnyen hosszan jön meg, és azért van arra esély, hogy a hosszú szállítás során elkeveredik. Itt viszont azt is árulták. Teljesen jó minden. Mindenhez részletes leírást csatol, kezdve a töltéssel, majd a használattal (nem a saját leírása szerintem, hanem összeszedegette). Házhoz szállítással rendeltem, a magyar posta hozta, szerintem már kiépítettebb a vállalkozása, mint pár éve, én amúgy személyes átvételes opciót nem láttam. Banki átutalással fizettem péntek este, kedden már azt hiszem meghozta a postás. Szóval én teljesen megelégedve vagyok. "A 400 könyv nem jogtiszta, nagyrésze pdf vagy egyéb netről letöltött, úgyhogy ezzel igazából nem vagy beljebb, ha szoktál torrentezni." - teljesen jogtiszták, mert azok a könyvek már mind közkincssé váltak, és szabadon letölthetőek lennének akárhonnan. Például kaptam egy csomó Rejtő Jenő könyvet, Rejtő Jenő már 2014 óta közkincs. A kötelező olvasmányos mappában is kb. minden közkincs, lehet becsúszott 1-2, ami nem az, de összességében ezek már jogszerűen másolhatóak. Illetve, én már csak 150-et kaptam, nem tudom mi lehetett a maradék nálad, de én nem is ezek miatt rendeltem innen, hanem mert csak itt volt kapható gyorsabban a tok, amit kinéztem magamnak, illetve olcsóbban a Kindle Paperwhite 2021.
2022. okt. 22. 10:36
 9/11 A kérdező kommentje:

8, Meglehet, hogy akkor valaki rájuk szállt, és kiszórták azt, ami nem jogszerű. Nekem még voltak benne Üvegtrón meg ilyenek, szóval aktuális könyvek, nem csak a közkincsek. :)

Köszi a friss tapasztalatot!

(Én pont fordítva voltam, inkább rendelem meg aliról olcsóbban és várok. :D Főleg hogy ezek a "hard shell" tokok nekem nem jöttek be annyira. De persze kb. minden ilyen webshop ezt csinálja, nem csak ők, hogy a kínaiakat adja el drágábban.)

2022. okt. 22. 16:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is gondolkodtam az aliexpresszen, csak úgy voltam vele, hogy a szállítási idő már a karácsonyi rohamban lenne, és nem akartam addig tok nélkül hagyni. Igazából én is örültem volna, ha a tok olyan, hogy vízszintesre is állítani, meg puhább, de ilyen mintával másféle tokot nem találtam, ugyanezt hozták volna aliról kb. 3000-4000 forinttal olcsóbban, a mintához meg jobban ragaszkodtam :D Igazából, én javarészt otthon olvasok, így nekem a tok csak arra kell, hogy ha véletlenül leesne, akkor ne keletkezzen rajta jobb esetben sérülés, meg azért mégis legyen már rajta valami. Na, Üvegtrón, az menő, ha benne volt :D :D Sajnos nekem már csak ezek az ingyenesen amúgy is beszerezhető kötelező olvasmányok jutottak xD
2022. okt. 22. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!