Kindlekuckó, e könyv olvasó?
Ismeritek a fenti webáruházat? Látványosan olcsóbbak a készülékek, mint máshol. Neten rákeresve csak tökéletesen pozitív véleményeket találtam, ami megvallom, kicsit gyanús, olyan "túl szép, hogy ugaz legyen". :D
Meg baromi sok ajándékot adnak az olvasó mellé, ami szintén fura, de persze nagyon jó, ha valós.
Szóval, ismeri valaki?
Igen. :) A készülék szuper, gyári, minden garis. Annyi, hogy a csaj egyéni vállalkozóként viszonteladó (gondolom, nagykeráron veheti amazonról vagy ilyesmi), szóval a személyes átvétel nem üzletben van, hanem valahol tali mucikával szinten. Nekem ez fura volt. De minden okés eddig.
A 400 könyv nem jogtiszta, nagyrésze pdf vagy egyéb netről letöltött, úgyhogy ezzel igazából nem vagy beljebb, ha szoktál torrentezni. Ha nem, akkor fogsz neki örülni. :D
Én tokot is vettem, azok drágák szerintem, mert kínaiak, legalábbis amit én vettem. Cserébe viszont korrektek, anyaghibás volt a tokom, megrepedt pár hét után, már másnap cserélték is, ahogy jeleztem.
Szóval eddig szerintem megbízhatóak.
Azóta találtam egy másik hasonló magáncéget, Kindlecenter néven. Róluk könyves fórumon hallottam, csupa jót, kb ugyanez a szint, mint a kindlekuckó.
Igen, nekem is sokat dobott rajta, de igazából a szótárakon kívül a többi nem ment fel az olvasóra.
Amikor én vettem, valamivel akciósabb is volt, amiatt megérte. :)
Jó olvaskodást! ^_^
8, Meglehet, hogy akkor valaki rájuk szállt, és kiszórták azt, ami nem jogszerű. Nekem még voltak benne Üvegtrón meg ilyenek, szóval aktuális könyvek, nem csak a közkincsek. :)
Köszi a friss tapasztalatot!
(Én pont fordítva voltam, inkább rendelem meg aliról olcsóbban és várok. :D Főleg hogy ezek a "hard shell" tokok nekem nem jöttek be annyira. De persze kb. minden ilyen webshop ezt csinálja, nem csak ők, hogy a kínaiakat adja el drágábban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!