Van értelme irodai gépbe 8 GB RAMnál többet tenni? Net word excel könyvelőprogi ennyi lesz rajta
Mire nem elég egy irodai (titkárnői) gépbe 4GB ram?
Excel? Word? Outlook? Pdf?
olyan nagyokat nyitna meg?
adatbazisok megoldjak, nem kell mindennek a ramban lennie
netre meg ha nem eleg 8GB akkor jobb ha betiltjak netet :D majd azert par ev csak kell hogy bongeszeshez 16GB kelljen
"Mire nem elég egy irodai (titkárnői) gépbe 4GB ram?"
mondjuk ne mondd senkinek de a legolcsóbb laptop is ma már 8-al érkezik, 4-es gépet a cigányoktól vehetsz maximum
a legolcsóbb bruttó 100 alatti akciós gép is 8 gb ram
Én nem haragudnék meg akkor se, ha 16-tal dobnák hozzám az irodait, 8 egyből menne marketplace-re :\
Felhasználásfüggő, de 8GB nem árt azért, a böngésző 1-2 gigát simán ledarál, és ha a könyvelőprogi Java-s, akkor az is szereti a ramot. Ha netán PDF-eket is készítesz (némi grafikával, nem csak szöveggel), akkor a writer is zabálja a memóriát, igaz, csak amíg a fájl elkészül.
4GB RAM terén azért messze nem ilyen rossz a helyzet. Egyrészt nekem pl. tökéletesen elég, pedig sokszor 5-10 lap is meg van nyitva. Másrészt nagyon drága új gépeket is lehet kapni 4GB RAM-mal. Gondolom nem akarják azonnal bővíteni.
(Pár túlárazott gépet ki kellett szűrnöm)
Szerintem próbáld ki egy gépen, hogy csak egy 4GB-os modult hagysz benne.
#4 Inkább arra irányult a kérdésem hogy mit NEM tudtunk megtenni 10 éve az irodában pl XP x32 4GB titkárnői funkciójú gépen..?
És mi az amit csak ma tudnak megtenni 8GB RAMal?
(nem az a kérdés hogy beszerezhető e elég ram)
"Szerintem próbáld ki egy gépen, hogy csak egy 4GB-os modult hagysz benne."
Nehéz lesz mert egymodulos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!