Mi értelme van annak, ha vállalatok (irodai munkák) nagyváros (pl. Budapest) külvárosába költöznek?
Szerintem maximum azért jó ez, mert a belváros telítődik.
A belváros a város szíve, így minden irányból -megközelítőleg- ugyanannyit kell utazni.
A munkavállalók tudnak normális reggelit venni, vannak normális boltok és ezekből választék. Vannak ebédelési lehetőségek és ezekből lehet válogatni is. Vannak gyógyszertárak, posták, ha a munkavállaló hazafelé betérne oda, van sok egyéb, nem élelmiszerüzlet, beülős hely, ha a munkavállalónak arra lenne igénye este.
Én ilyen se nem külváros, se nem belváros környéken dolgozom. Se normális bolt, se normális pékség, a kajáldák közül az olcsóbbak konkrétan nem jók (pl. nem átfőtt krumpli, stb), a többi étterem eléggé drága, pedig az se jobb. A belvárosba egy csomó idő eljutni... Én azért is viszek reggelit (vagy itthon reggelizem) és ebédet, mert a munkahelyemnél nem tudom megoldani.
Mivel a város egyik fele, "széle", ahol vagyunk, több munkatárs is van, akik sokat utaznak, 40-60 percet.
Mondjuk ez igaz.
Egyébként elvileg környezetvédelmi szempontból is jobb, mert kevesebbet autóznak a munkavállalók - hát, szerintem pont nem, mert a belvárosok a legsűrűbben lakottak.
Tehermentesíti a belvárost - na ez igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!