Miért laggol a wls Amerika FiveM szerver? Mit kellene fejlesztenem a gépemben?
Az lehetséges hogy a dedikált vga az alaplapról menyen ?
Bocs hogy a kérdésre nem tudom választ de engem ez érdekelne.
"Annyi hogy az alap lapról megy a monitorom és így csak mellette dolgozik a vidikari."
Hogy mi? Ha nem a kártyára kötöd, akkor nem azzal fog menni... Valószínűleg ez a főbb probléma. Bár oda inkább nagyobb processzor teljesítmény kell, főleg a sok optimalizálatlan roncs kódok miatt, amiket holmi jött-ment "programozók" írnak.
Tel belőled se lesz atomfizikus
dugd át a vga ra a monitor csatiját
bocs nem biztos hogy hibás csak "nem ismeri fel a monitort"
érdemes lenne szerintem tesztelni azt a vgat másik gépben mielőtt monitort veszel,
hat ha semmi hiba nincs akkor proci keves
de inkabb komoly gondok lehetnek nalad mindennel
en elgondolkodnek az elektromos halozatod ellenorzesen...
internet biztos stabil?
csak jo rendszerrel lehet kiprobalni hogy nem e nettel is gond van (mindegy milyen nagy fel-le savszel van, es milyen alacsony a ping
Gyakorlatban szamit tarjta e stabilan net magat
Ha videókártyának a kimenetét akarod a monitorra varázsolni akkor nézz szét a neten GPU passthrough leírásokat keresve. Ha a szervereden felül te még külön elindítasz egy játék klienst is akkor jónak kéne lennie, hiszen a szerver használja a dedikáltat, te meg jutsz amire jutsz az integráltal.
Azt tudnod kell, hogy se a 2200g 4 magos belépő szintű proci, egymagos teljesítményt szerető progamoknál csodát nem lehet várni tőle, hát még ha egy szerver fut háttérben. Illetve az integrált videókártyáknak nagyon fontos a dual-channel ram, ha most csak 1 darab modul van a gépben akkor az integrálton futattot játékokban biztosan lesz javulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!