Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért laggol a wls Amerika...

Miért laggol a wls Amerika FiveM szerver? Mit kellene fejlesztenem a gépemben?

Figyelt kérdés
Halihó, van egy gépem. Asus GTX 1059Ti, Ballistix 8gb ddr4 2666MHz, Ryzen 3 2200G 3,5MHz. Miért laggol a WLS szerver? Ja és a másik, régebben a fortniteban is voltak hatalmas fps droppok. Most a wls szerón 20-25 fps-em van. Nem jó ez így. Annyi hogy az alap lapról megy a monitorom és így csak mellette dolgozik a vidikari. Ha vennék 8gb ramot pluszba meg egy normális monitort akkor elvárhatnám a 40 fps-t?
2020. ápr. 23. 00:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%

Az lehetséges hogy a dedikált vga az alaplapról menyen ?

Bocs hogy a kérdésre nem tudom választ de engem ez érdekelne.

2020. ápr. 23. 00:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

"Annyi hogy az alap lapról megy a monitorom és így csak mellette dolgozik a vidikari."

Hogy mi? Ha nem a kártyára kötöd, akkor nem azzal fog menni... Valószínűleg ez a főbb probléma. Bár oda inkább nagyobb processzor teljesítmény kell, főleg a sok optimalizálatlan roncs kódok miatt, amiket holmi jött-ment "programozók" írnak.

2020. ápr. 23. 04:39
 3/11 anonim ***** válasza:
29%

Tel belőled se lesz atomfizikus

dugd át a vga ra a monitor csatiját

2020. ápr. 23. 08:00
 4/11 A kérdező kommentje:
Lehet hogy rosszul fogalmaztam. Szóval az alaplapira van rákötve a monitor azért mert a videokártyám nem ismeri fel. Van hozza átalakító de úgy sem ismeri fel. Nem gond, valaki írta hogy ilyenkor nem a videó kártyáról fut a játék. Akkor a következő az lesz hogy beszerzek egy monitort és meg 8gb ramot. Így remelem érezhető lesz a változás.
2020. ápr. 23. 11:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Tehát egy hibás vga pörög fölösen a gépedben ?
2020. ápr. 23. 12:02
 6/11 anonim ***** válasza:

bocs nem biztos hogy hibás csak "nem ismeri fel a monitort"

érdemes lenne szerintem tesztelni azt a vgat másik gépben mielőtt monitort veszel,

2020. ápr. 23. 12:05
 7/11 A kérdező kommentje:
De a vga 100% hogy működik. Volt egy monitorom ami a videó kártyára volt csatlakoztatva, de annak a monitornak annyi lett. Amúgy is szerettem volna venni egy újat. Régebben 2 monitor volt kötve a gépre, ugye egyik a kártyára a másik meg az alaplapról ment/megy. Szóval a kártyának semmi baja hiszen fél éves. Egyszer megcsináltam hogy letiltottam a videókártyát az eszköz kezelőben, de így minden játék laggolt. Szóval erre a 2 hétre nem veszem ki. Köszi válaszokat, segítségeket!
2020. ápr. 23. 14:41
 8/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

hat ha semmi hiba nincs akkor proci keves

de inkabb komoly gondok lehetnek nalad mindennel

en elgondolkodnek az elektromos halozatod ellenorzesen...

internet biztos stabil?

csak jo rendszerrel lehet kiprobalni hogy nem e nettel is gond van (mindegy milyen nagy fel-le savszel van, es milyen alacsony a ping

Gyakorlatban szamit tarjta e stabilan net magat

2020. ápr. 26. 14:12
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha videókártyának a kimenetét akarod a monitorra varázsolni akkor nézz szét a neten GPU passthrough leírásokat keresve. Ha a szervereden felül te még külön elindítasz egy játék klienst is akkor jónak kéne lennie, hiszen a szerver használja a dedikáltat, te meg jutsz amire jutsz az integráltal.

Azt tudnod kell, hogy se a 2200g 4 magos belépő szintű proci, egymagos teljesítményt szerető progamoknál csodát nem lehet várni tőle, hát még ha egy szerver fut háttérben. Illetve az integrált videókártyáknak nagyon fontos a dual-channel ram, ha most csak 1 darab modul van a gépben akkor az integrálton futattot játékokban biztosan lesz javulás.

2020. máj. 24. 14:29
 10/11 anonim válasza:
Neted hogy áll?
2020. máj. 24. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!