Szóval esélytelen, hogy ott játszak a magyar barátaimmal :/
2014. aug. 20. 12:27
3/8 A kérdező kommentje:
De akkor, hogy lehet, hogy "profik" amerikából tudnak más szervereken is játszani?
NightBlue3 nak volt egy időszaka amikor EUW-n nyomta, PhantomLord meg Koreai szerveren volt sokáig. Pedig mind a ketten USA-ban laknak.
2014. aug. 20. 12:29
4/8 anonim válasza:
Nem a tipikus 10megabites magyar netjük van.
2014. aug. 20. 12:34
5/8 anonim válasza:
EUW elvileg még egész elfogadható az Usából (asszem nightbluenak olyan 150 körüli pingje van), NA szervereken viszont még amerikában is sokaknak 100+ pingjük van, PL pedig tudtommal koreában volt.
2014. aug. 20. 12:46
6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ennek a mondásnak mennyire van igazság alapja de sokan (playerek) mondják azt ha valaki lagg-ra hivatkozik, hogy "ez NA, itt nincs lagg". Nekem van ismerősöm aki NA-n játszik innnen ausztráliából és ő azt mondta, hogy a ping az magas de lagg az nincs, teljesen élvezhető a játék.
2014. aug. 20. 12:53
7/8 anonim válasza:
A legegyszerűbb módja ennek az, hogy csinálsz egy NA accot és kipróbálod.
Az a baj, hogy ilyen magas ping mellett érezni fogod a késést, skillshotokat pl. eltalálni és kikerülni szinte lehetetlen.
2014. aug. 20. 15:30
8/8 anonim válasza:
Én EUNE-n játszom de van NA-n is accountom és azt kell hogy mondjam ha van egy átlagosan jó neted már tudsz játszani tisztességgel igaz magasabb pingel de ott NA-n amúgy is sok mindenkinek magas a pingje mivel egy hatalmas országról beszélünk. Hát nekem mondjuk 150körül volt a pingem ami engem kicsit zavart de nem laggoltam szinte egyáltalán, csak hát azért mégis jobb normális ping mellett játszani. Amúgy nekem csak minimális volt a késés az EUNE-s szerverekhez képest.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!