A world of tanks-ban van egy profilom, és az EU-s szervert töltöttem le. Majd valószínűleg kint leszünk Kanadában és ott ha az amerikai szervert töltöm le akkor abba be tudok lépni a régi profilommal?
Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 21:22
1/8 anonim válasza:
Onnét is játszhatsz EU szerveren. Belépés attól függ melyik szerverre REGISZTRÁLOD a felhszanlót
2/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! :) EU-s szerverre regisztráltam tehát csak azzal tudok játszani, de az EU-s játékot bárhol le tudom tölteni!
2013. máj. 4. 14:32
3/8 anonim válasza:
csak az lesz a baj hogy a pinged el fogja érni a 200at
4/8 A kérdező kommentje:
Az miért baj? Mi az a ping?
2013. máj. 5. 19:45
5/8 anonim válasza:
komoly játékos lehetsz ha nem tudod mi a ping
6/8 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy nem egész nap a gép előtt ülök
2013. máj. 12. 21:06
7/8 anonim válasza:
A packagek küldési és fogadási sebessége a kliens és a szerver között.
Ergo a kommunikáció sebessége. Minél alacsonyabb a pinged, bal felső sarkoban, annál jobb. 0-90-ig jó 100 fölött már lehetnek kisebb akadások, 190-nél már gáz. 220 fölött szinte játszhatatlan.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2013. máj. 21. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!