Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyiből lehet összrakni egy...

Mennyiből lehet összrakni egy teljesen passzív hűtésű filmezős/netezős kis pc-t?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy hang nélüli legyen és azért uhd filmeket is elvigyen.

Külön gpu-t kell bele tenni vagy elég az integrált?

2020. ápr. 22. 00:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

HP Elite 8000 Pentium E5500

Tőlük vettem egy ugyan ilyet a ram volt kevés 4gb már elegendő. intel gma 4500 gpu-ja másra nem is használható csak hd filmek nézésére blueray meg ilyen minőségekben meg netezni esetleg a retró játékok amit egy winxp gamer gép is elvitt.

Összessen 15500ft 1 év garancia.

Kérhetsz emailban egyedi konstrukciót is.

Mindig korrekt volt velem ez az oldal több mint 10 gépet rendeltem tőlük az összes ismerősömnek tőlük van a gépe, szívesen hirdetem.

2020. ápr. 22. 01:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha alacsonyfogyasztású a gép (márpedig alacsonyfogyasztású), akkor megcsinálhatod azt, hogy felnyitod a tápegységet és kihúzod a ventilátort. Ugyanígy el lehet járni a processzor esetében is, csak le kell venni a processzor órajelét és a feszültséget.
2020. ápr. 22. 08:01
 3/10 A kérdező kommentje:
Ezt a mostani gépemmel biztosan nem tudom megtenni. Külön akarok összerakni egyet, van ilyen célra, kevés pénzből.
2020. ápr. 22. 11:55
 4/10 A kérdező kommentje:
csak*
2020. ápr. 22. 11:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Úgy lehet megoldani, ahogy mondtam.

A másik megoldás, hogy használod ezt a gépet, csak kirakod egy külön szobába, spájzba, akárhova, ahol nyugodtan zúghat, és csak a perifériákat tartod az asztalon, erre ma már rengeteg vezetéknélküli megoldás létezik.

A harmadik, hogy veszel egy dockert (pl Samsung DeX), és a telefonodat használod teljesértékű asztali PC-nek, és akkor nem kell PC-t se vásárolnod, böngészni azon is tudsz. Dockerhez csatlakoztatsz monitort, billentyűzetet, egeret, kész.

2020. ápr. 22. 12:17
 6/10 A kérdező kommentje:

Úgy értem, hogy a mostani gépem játékra használom, szóval nem akarom visszafogni a teljesítményét. Egyébként a tápegységen van olyan mód, hogy ameddig nem kell addig nem megy a ventilátor, de a gépházamban pont nem használhatom.

Azért szeretnék kis fanless pc-t, mert ha épp nem játszok pont elég lenne az is. Kevesebbet fogyaszt, nem lenne hangja, de azért mégis pc lenne.

2020. ápr. 22. 12:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem használhatod? Célszerű bekapcsolni, mert a ventilátor megy tönkre a leghamarabb, és 1-2 éven belül piszokhangos lesz, ha folyamatosan pörög.
2020. ápr. 22. 14:12
 8/10 Adam1c1 ***** válasza:
Egy picike mini ITX -es gépre gondoltál ? 120 -tól, 180-ig tisztességes, kis filmnézős, netezős gépet lehetne összerakni. Pici, csinos, halk kis dobozka az éjjeli szekrény melléé, TV-re kötve. Jópofa dolog lehet.
2020. ápr. 22. 20:50
 9/10 A kérdező kommentje:
7-es: Azért nem, mert S340 Elite házam van. És ebbe úgy kell bele tenni a tápot, hogy a ventilátor alul legyen. És ilyenkor normál módban kell használni. Akkor lehetne a hybrid módot használni (így nevezi a Seasonic), ha a ventilátor felül lenne és a hő el tudna szállni. De itt be van fojtva
2020. ápr. 22. 23:02
 10/10 anonim ***** válasza:
50%
Amennyit rászánsz.Külön gpu-t mert erősebb
2020. máj. 12. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!