Videokártya kapható, amely többet tud GT710. kártyánál, árban hasonló, passzív hűtésű?
Figyelt kérdés
Van ilyen a piacon? (nem "apronet"-re gondolok, hanem amelyek boltból rendelhetőek újonnan.2018. nov. 24. 20:50
1/14 MGéza válasza:
Nem nagyon. Multimédiázni a 710 elég, ha videózni kell, youtube akkor nem kell jobb. Ha némi játékot is akarsz passzív kártyával akkor GT 1030 alá nem szabad adni, az viszont drágább.
2/14 anonim válasza:
Milyen procid van? Meglehet hogy a procidban eleve jobb az integrált mint a GT710-ben.
Amúgy esetleges opció egy Ryzen 2200G, az integráltja sokkal jobb mint a GT 710. Persze ez csak akkor opció ha most vennél procit, lapot is.
3/14 A kérdező kommentje:
Még nincs gépem, Ryzen 2600 procit szeretnék, amiben nincs integrált VGA.
2018. nov. 24. 21:08
4/14 anonim válasza:
És mi lenne ha inkább egy Ryzen5 2400G lenne?
Tisztában vagy vele milyen erős az APU-ja? Nézz pár videót, utána pedig röhögni fogsz magadon hogy eddig GT710-ben gondolkoztál.
Amúgy nem szorzózáras egy Ryzen sem, tehát ha akarod OC-zhatod, 2600 szintig azért szerintem minden 2400G-t lehet húzni. De amúgy bőven elég a 2400G ereje is véleményem szerint.
5/14 MGéza válasza:
Ryzen 2600 mellé GT 710? Na az egy semmi értelme párosítás. Én is azt javaslom, valami jobb rammal 2400G mellett tedd le a voksodat. Átmeneti megoldásnak ha később erősebb kártyát akarsz megteszi a 2600 mellé, de máshogy nem, passzív gép kiépítéséhez a 2400G is megfelelő lehet.
7/14 anonim válasza:
Boltból 15k alatt nem igazán van. (R5 230 az erősebb vagy gyengébb?) Én is inkább a 2400G-t tudom javasolni, ha nem létszükséglet a 12 szál.
8/14 anonim válasza:
Azt a gt710 kártyát meg kéne semmisíteni kb annyit ér.
9/14 A kérdező kommentje:
Jó kártya nagyon, ne írj ilyet róla.
2021. febr. 1. 07:47
10/14 anonim válasza:
Ne mutasd be, hogy jó.. Képet ad internetezni oké, másra alkalmatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!