Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Far Cry 3 vagy Far Cry 4?

Far Cry 3 vagy Far Cry 4?

Figyelt kérdés

Kezdjük azzal, hogy csak az egyik játékra lenne pénzem. Úgy tudom a Far Cry 4 majdnem ugyanaz mint a Far Cry 3. Elvileg mindenben jobb és azért egy kicsit csak más. Melyiket érdemes megvenni egy ilyen gépre:

AMD Athlon X3 II 440

4gb ram

Radeon HD 6790 (512 mb vram, ha jól tudom!)

Gta 5 full hd médiumon megy 35+ fps-el. Metro Exodus 800x600-ba elmegy 30-35 fps-el is néha. 720p-n pedig 20-25 fps-el. Volt olyan, hogy eltűnt ezekben a játékokban az egész map, de ritkán. Meg 5 percenként van 1-2 mp-re fps leesés. Multiban még nem zavart meg ez sem, viszont az egyfolytában 20 fps-es lagg jobban meg zavar. Multiban ha kell lejebb is veszem a felbontást néha. Viszont Singleplayerben a játék nagyrészét szeretném 900p médiumon 35+ fps-be futattni legalább.

Szrintetek a 4 is menne így, vagy csak a 3.

Illetve úgy ezen kívűl ki mit gondol, melyik a jobb játék a 2 közűl?!

A Far Cry 5-ről azt mondják annyira nem lett jó. És azzal meg szintén játszhatnék 720p low-on 25 fps-el. Szerintem nem érné meg nekem!

2020. ápr. 15. 21:41
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
És innen jut eszembe, szerintetek az ac:odysey, hogy menne a gépemen?!
2020. ápr. 15. 21:45
 2/13 anonim ***** válasza:

Ac épphogy elfutna.

Hasonló gépen játszottam far cry-al. Prociban gyengébb, videó kártyában erősebb volt. A 3 nagyon szépen ment, meglepően jól, jól optimalizált játék, nagyon jó élményre is, azt csak ajánlom:) A 4-et el sem indította már a gép (core 2 duo proci amúgy), de most van új gép azóta, grafikailag szebb maga a játék, de nagy eltérések szerintem nincsenek, illetve élményre sem volt meg az mint a 3-nál. De én amúgy azt szoktam mondani...ha nincs vagy nem multizol a játékkal, akkor minek megvenni ha léteznek torrent oldalak?

2020. ápr. 15. 22:01
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Torrent?
2020. ápr. 15. 22:11
 4/13 A kérdező kommentje:
De multizni is szeretnék vele. A kérdésbe is oda írtam!
2020. ápr. 15. 22:32
 5/13 anonim ***** válasza:
Far Cry 3 lett a széria legjobb része, az újakat is lekörözi.
2020. ápr. 15. 22:56
 6/13 anonim ***** válasza:
Uplay-en érdemes megvenni mert ott jár hozzá multi. Én is ott vettem.
2020. ápr. 15. 22:57
 7/13 anonim ***** válasza:
#5 na igen, én is visszasírom amikor nem lehetett lövöldözni az autókból, amikor nem lehetett megjavítani a rossz állapotú autókat, az iszonyat alacsony látómezőt, a brutálisan limitált fegyver testreszabást, és a lineáris coop ot. Kétségtelenül semmit nem adtak hozzá az újabb részek, sőt, ha lehet még a harmadikat is tönkretették!
2020. ápr. 15. 23:58
 8/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy az AMD Athlon X3 II 440 proci nem a legideálisabb a Far Cry 4-hez.

[link]

2020. ápr. 16. 00:14
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy sokan lennének a multin.
2020. ápr. 16. 00:34
 10/13 anonim ***** válasza:
ac:odysey az teljesen felejtős
2020. ápr. 16. 07:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!