Far Cry 3 vagy Far Cry 4?
Kezdjük azzal, hogy csak az egyik játékra lenne pénzem. Úgy tudom a Far Cry 4 majdnem ugyanaz mint a Far Cry 3. Elvileg mindenben jobb és azért egy kicsit csak más. Melyiket érdemes megvenni egy ilyen gépre:
AMD Athlon X3 II 440
4gb ram
Radeon HD 6790 (512 mb vram, ha jól tudom!)
Gta 5 full hd médiumon megy 35+ fps-el. Metro Exodus 800x600-ba elmegy 30-35 fps-el is néha. 720p-n pedig 20-25 fps-el. Volt olyan, hogy eltűnt ezekben a játékokban az egész map, de ritkán. Meg 5 percenként van 1-2 mp-re fps leesés. Multiban még nem zavart meg ez sem, viszont az egyfolytában 20 fps-es lagg jobban meg zavar. Multiban ha kell lejebb is veszem a felbontást néha. Viszont Singleplayerben a játék nagyrészét szeretném 900p médiumon 35+ fps-be futattni legalább.
Szrintetek a 4 is menne így, vagy csak a 3.
Illetve úgy ezen kívűl ki mit gondol, melyik a jobb játék a 2 közűl?!
A Far Cry 5-ről azt mondják annyira nem lett jó. És azzal meg szintén játszhatnék 720p low-on 25 fps-el. Szerintem nem érné meg nekem!
Ac épphogy elfutna.
Hasonló gépen játszottam far cry-al. Prociban gyengébb, videó kártyában erősebb volt. A 3 nagyon szépen ment, meglepően jól, jól optimalizált játék, nagyon jó élményre is, azt csak ajánlom:) A 4-et el sem indította már a gép (core 2 duo proci amúgy), de most van új gép azóta, grafikailag szebb maga a játék, de nagy eltérések szerintem nincsenek, illetve élményre sem volt meg az mint a 3-nál. De én amúgy azt szoktam mondani...ha nincs vagy nem multizol a játékkal, akkor minek megvenni ha léteznek torrent oldalak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!