Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MX-4 tényleg elég 8 évig is?

MX-4 tényleg elég 8 évig is?

Figyelt kérdés

Ha egy laptop ujr avan pasztázva mx-4 el tényleg akár 8 évig nem szárad ki?

[link]

2020. ápr. 2. 16:08
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Nem. Egy tisztességes takarításhoz rendesen szét kell szedni a gépet, ha meg leszeded a hűtőt így is úgy is friss paszta kell. Filléres cucc, fölösleges is rajta garasoskodni.
2020. ápr. 2. 16:12
 2/7 A kérdező kommentje:
laptopra kentem fel, a hűtőborda tökéletesen hozzáférhető. De ez most 2. lagos. Csak vkinek van tapasztalata pl lebontott már több éves mx-4 et én nem volt száraz?
2020. ápr. 2. 16:14
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
én még nem találtam olyat, ami nem szárad ki soha
2020. ápr. 2. 17:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 éve pasztáztam utóljára újra a gépemet mx-4-gyel. Azóta nem romlott észrevehetően a hűtési kapacitás (az az 1-2 fok simán lehet mérési hiba). De általában azért 4-5 évente újra szoktam pasztázni a dolgokat.
2020. ápr. 2. 18:44
 5/7 A kérdező kommentje:
ez megnyugtató
2020. ápr. 2. 18:52
 6/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

"szaraz"

mindegy hogy kiszarad e ha a hovezetese nem romlik, ott osszevan paszirozva porkent is tokeletes a celra

nem mindenki hasznalja olyan kornyezetben es olyan modon mint valakik

valakiknek 5ev utan is csak enyhe ham por van a gepben, valakiknek fel ev alatt is "homokozo" az egesz gep

szoval

megint csak valakik 24 oraban 100% on jarassak gepet, masok meg heti 2-3orat osszesegeben

szerinted akkor? a 24 oras 100as lehet parhavonta kenytelen hozzanyulkalni akarhogy vigyaz ra

szintugy nemely hardver nagyon nagy hotermelo mert nagyon nagy fogyasztasu azok szinten jobban suthetnek tukortojast a pasztabol

2020. ápr. 2. 19:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Érdemes megnézni az MX-4 biztonsági adatlapját:

[link]

benne vannak az összetevők:

* 40-50 % metil-szilikon (CAS-szám: 63148-62-9)

* >50% aluminium-oxid (CAS-szám: 1344-28-1)

* 5-10% monokristályos gyémánt (CAS-szám: 7782-40-3)

ebből a metil-szilikon - vagyis szilikonolaj - folyadék, az szárad ki ( [link] ). A fő hővezetést az alumínium-oxid és a gyémánt végzi ( [link] ).

2020. ápr. 2. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!