Ryzen 5 2700 ereje 1080p-re 2-3 évig elég lesz játékokat tekintve?
Figyelt kérdés
most tervezek gépet építeni és egy olyan processzor kellene ami legalább 3 évig elég lenne gamingre.2019. nov. 24. 14:47
1/3 anonim válasza:
2600/3600 inkább játékra. Elég lesz 2-3 évig.
2/3 anonim válasza:
Az már Ryzen 7. Szerintem elég lesz, bár jós ugye nem vagyok. Egyébként hardverapórn 43 ezerért már újat vehetsz.
3/3 anonim válasza:
Szerintem sokkal többre is de nem igazán értem annak mi köze az 1080p hez nagyobb felbontáson sem lesz jobban terhelve sőt még kevésbé.
Én 7 éve használom az I7 3770K t és ugyan van amihez már nem a legjobb de el lehet vele lenni. Viszont egy 2700 klasszisokkal erősebb ennél pl. Olyan nem hamar lesz hogy egy játék több mint 8 magot használ és inkább az FPS a kérdés hogy meddig fogja bírni nem a felbontás. De 60 at szerintem 6 8 évig is fog tudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!