Milyen videókártyát érdemes venni gamergéphez?
Figyelt kérdés
Gamer gépet építek, és rengeteg érvet és ellenérvet olvastam az nvidia és az amd ellen/mellett. Jelenleg nálam az rx 580 8gb a nyerő ár-érték szempontjából, viszont érdekelne mások véleménye is erről. Az rtx-et egyáltalán nem szeretnék, de nvidiánál mi van még ami jobb lehet mint az rx580 vagy miért vegyek mást?2019. nov. 1. 13:19
1/7 anonim válasza:
NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti, ha nem akarsz RTX-et
2/7 anonim válasza:
Bár a legjobb hűtéssel rendelkező verziója a GIGABYTE
3/7 anonim válasza:
Az biztos ,hogy ár/értékben 60k ért rx 580 8gb nál nem tudsz jobbat venni. Ha az nem elég akkor jöhet GTX 1660 Ti 95k ért, ha az sem elég RX 5700 125k ért.
4/7 anonim válasza:
"Gémet gép" Ez a fogalom elég relatív kinek mi az, milyen felbontás mik az elvárások milyen proci mellé stb
Pénz kérdése főleg h mennyi az annyi amit rá szán az ember, aztán lehet nézelődni, jelen pillanatban gtx 970-em van és nemigazán látom értelmét számomra h válcsak főleg azért mert nekem elég a 1080p még jó ideig tuti, amikkel én játszok azokhoz megfelel.
Gtx 1660 kb 10-15% al erősebb RX 580nál viszont olyan 75 ezer Ft környékén mozog az ára. Full HD-ra elég mind2.
Használtan Best buy 570/580 pl.
5/7 anonim válasza:
Mennyi a keret? GTX 1660ti-t nem ajánlom, már kijött a 1660 Super, ami kb. ugyanazt tudja olcsóbban. Alzáról már rendelhető, máshol nem tudom. RX 580 is jó persze, nyilván gyengébb, és a fogyasztása sem olyan kedvező, cserébe olcsó és több VRAM jár hozzá.
6/7 anonim válasza:
KHMM
TDP-je az 1660 Ti-nak alacsonyabb, mint a Supernek, és több CUDA magot tartalmaz, ami rendereléshez hatalmas előny, meg videókonvertáláshoz is, tehát a Ti jobban megéri
7/7 anonim válasza:
Így érdemes manapság videókártyát venni, szerintem is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!