Érdemes venni videokártyát vagy inkább várjak 8-10 évet mikkor veszek új gépet?
Unokaöcsém nagyon rá akar beszélni vegyek, mert gyorsabb lenne a gép, menne a 4K is, több csatlakozója lenne, nem a procit terhelném.
8-10 év múlva vennék új gépet akkor a videokártya már elavult lenne.
Ezeket ajánlotta: [link]
Gépem adatai:
TÁP: FSP 400W HEXA
Alaplap: MSI H61M-P31 (G3)
Processzor: intel® core™ i3-3220 cpu @ 3.30ghz 3.30 GHz
Ram: 8GB DDR3
SSD: Adata 128 GB
Merevlemez: Toshiba 1TB
Merevlemez: WD 1TB
22x dual layer DVD író
Vegyek bele még egy 8GB ramot is átlagfelhasználásra?
Pl: [link]
Ha ne vegyek akkor indokoljátok meg miért ne?
8-10 év múlva egy 500.000 ft os RTX 2080 TI is elavult lesz, amiket linkeltél pedig már most is nagyon elavult.
GT 1030 lenne értelme esetleg ha 4k tartalamat akarsz nézni kb ez a minimum vagy használtan gtx 750 ti.
Ebbe a gépbe teljesen felesleges 16gb ram semmivel nem lesz gyorsabb csak kidobott pénz inkább forditsd vga ra.
Minden attól függ mire használod a gépeket, ehhez szerintem is felesleges a 16gb ram
Gt710 egy forintot nem ér kb.
Írd meg mire kellene ez a gép milyen felbontáshoz és akkor tudok segíteni de így sajnos nem h nem tudni mire kell mennyi a kereted rá.
Böngészésre kb 8-10 lap megvan nyitva, filmnézésre, torrentezésre, szerintem soká lesznek még 4k-s filmek, én mai napig SD filmeket töltök le mert kevesebb helyet foglal mint a full HD.
A mai gépem kb hány évig lesz még gyors?
2014-ben vettem.
Azok a játékok még AGP-s kártyákkal is simán mentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!