Ezek közül (esetleg helyett) melyik videokártyát érdemes megvenni?
Főleg játékokra használnám, szeretném, ha az összes újabb játék (ha nem is max grafikán) elfutna rajta. A Witcher 3-mal pédául mindenképpen szeretnék majd játszani.
Ha lehet, azt is írjátok le pár szóban, hogy miért az a videokártya a jobb, amit választanátok!
Ezek a jelöltjeim, de mást is írhattok:
NVidia vonalon most ezt a típust kérdezi mindenki a lehetséges összes módon.
Tök mindegy melyiket választod, mert azonos videochipek nagyjából azonos teljesítményre képesek, a hűtésük meg nyilvánvalóan elégséges.
Hát az első semmiképp, túlárazott, nagyjából 60 ezer lenne a reális ára. Az sem véletlen, hogy csak 2 helyen kapható, kifutó termékről van szó, nem a legfrissebb generáció.
Én a másodikat javaslom, Giga 1660 Ti.
Az MSI sem rossz, de 110 ezer már szvsz sok érte. Ha ennyit szánsz kártyára, RTX 2060-at vegyél.
Én helyedben inkább garis GeForce GTX 1070 8gb-st vennék a hardverapro.hu-ról jóval olcsóbban (60-70k). Kb 10% erősebb.
Witcher 3 1080P-be megvan a 90-100 fps, viszont a
Borderlands 3, Gears 5 már 60 fps alá esik a GTX 1660 Ti-vel.
Köszönöm a válaszokat!
Használt videokártyát nem szeretnék venni, újonnan pedig sajnos nekem túl drága a GeForce GTX 1070 8gb a maga 200.000-es árcetlijével.
RTX 2060 130.000 Ft-ért épphogy belefér. Jobban megéri, mint a GTX 1660 Ti 100.000 Ft-ért?
1070 nem is ér 200 ezret, kb. a 1660Ti szintje, kicsivel több VRAM-mal.
Egyértelműen jobb vétel a 2060. Még csak nem is kell érte 130 ezret kicsengetni, itt van egy 118-ért, 3 év garival, jó hűtéssel: [link]
Nagyjából 1070 Ti szint.
Igen, eddig nem is hallottam a Gainward-ról. Mondjuk ez az első számítógép, amit próbálok összerakni, úgyhogy a többi márkáról is csak innen-onnan hallottam.
Nem tudom eldönteni, hogy 1660 Ti vagy RTX 2060 legyen. Próbáltam rákeresni, de hol az egyiket ajánlják, hol a másikat. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!