Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen videókártyát érdemes...

Milyen videókártyát érdemes venni 2019-ben?

Figyelt kérdés
Ha a cél az, hogy a jövőben kijövő játékok is jól elfussanak magas, ultra beállításokon.
2019. ápr. 30. 11:37
 1/8 anonim ***** válasza:
65%

Ha az a cél, akkor a leggyorsabb, legdrágább videokártyára van szükséged és sok imára, hogy a jövőben olyan játékok jelenjenek meg, amikhez elég a kártyád.

Ilyen kártyát valójában nem érdemes venni, de a kitűzött célnak csak az ilyenek felelnek meg

2019. ápr. 30. 11:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Most épp túlárazott minden a középkategória felett, amíg nem jönnek az új amd kártyák gondolom nem is változik a helyzet, utána normálisan lehet válaszolni majd a kérdésedre.

#1 Ha lett volna valaha felső kategóriás kártyád tudnád hogy ez nem így van. Egy-egy játék mindig jön amihez kevés bármelyik vas, minden máshoz viszont több mint elég mindent felhúzva az aktuális csúcskártya legalább 2 évig, de valójában bőven el lehet játszani korrekt beállítások mellett 4-5 évig is velük. 980Ti ma szinte bármelyik játéknak elég 1440p ig anélkül hogy komolyabban a beállításokhoz kelljen nyúlnod, most múlt 4 éves. Semmivel sem költséghatékonyabb középkategóriás kártyát venni és két évente cserélni.

2019. ápr. 30. 12:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem azért egy GTX 1070 már majdnem felsőkategóriásnak számított 2016 októberében amikor vettem...de azért ha a másodpercenkénti frameszámra izgulnék, meg arra, hogy hány lebegő fű vagy hajszálat tudok megkülönböztetni, akkor már cserélném.

2019. ápr. 30. 13:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem egy gtx 1070 egy nagyon jó kártya, nekem 1060-am van, és még egy darabig marad is. Persze sok helyen már nem elég, de megfelelő kompromisszummal, mivel egy viszonylag erős it9600k procim van, majdnem mindent elvisz, medium, high beállításon, korábbi játékokat meg fullon. Azért is kérdeztem, mert idén már esélyes nem cserélek, de jövőre akarok egy nagyobb beruházást, és akkor le akarom majd tudni a következő 5 évre legalább a kártyát.
2019. ápr. 30. 15:49
 5/8 anonim ***** válasza:
ASUS GeForce RTX 2080 Ti OC 11GB
2019. ápr. 30. 18:34
 6/8 A kérdező kommentje:
#5 Na igen, azzal nem lehet mellé lőni, valószínűleg azt valóban nem fogja meg a következő 5 évben semmi sem, de lehet, hogy több.
2019. ápr. 30. 19:34
 7/8 anonim válasza:
Ismerted azt a kártyát? Akkor felesleges volt felrakni ezt a kérdést ha ennyire tudtad rá a választ:-)
2019. ápr. 30. 23:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem 1660Ti kellene venned
2019. máj. 1. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!