Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » S. O. S! AMD Radeon Settings...

S. O. S! AMD Radeon Settings hiba?!?!

Figyelt kérdés

[link]

Képen lathato, hogy a "nagyteljesítményű" gta_sa.exe (de minden mas, mi nagyteljesítményű) Az AMD RADEON R2-es integraltat hasznalja, holott az AMD HD 8500M is ott van. AZ utobbi erősebb vga, és jatekok közben meg sem mukkan. Mit tudok tenni? :)

Vagy a Windows 10-zel van a baj?

[link] - Eszközkezelő felismeri.

A probléma régóta fenn all, de régen működött.

AMD Driver verzio: 19.9.2

Valaszokat köszönöm.

#Windows #GTA #AMD #APU #Windows 10 #AMD HD 8500M #AMD RADEON R2 #Integralt videokartya #igénytelen vallalat
2019. okt. 23. 01:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Tudom mire gondolsz.

Ott a nyíl mellett írja, hogy AMD Radeon R2(Elsődleges).

A nyíl az energiával valo funckiokat allita, azt hogy milyen vga alatt fusson azt nem.

Jah és mégegy érdekesség:

[link]

Mindkettő vga amd radeon r2....

2019. okt. 24. 01:50
 12/16 Haburc ***** válasza:
100%
Próbáld így! Asztal egér jobb gomb, kell lenni olyannak, hogy AMD grafikus vezérlőpult vagy ilyesmi. Nekem Nvidiás van. Itt van olyan, hogy 3D-s beállítások kezelése, előnybe részesített grafikus processzor. Alapértelmezetten autómatikusként kezeli a windows. Ott kell kiválasztanod, hogy a nagy teljesítményű AMD grafikát vagy az integrált grafikát szeretnéd e használni. Remélem tudtam segíteni.
2019. okt. 24. 06:24
 13/16 MGéza ***** válasza:
100%
Takarítva, pasztázva mikor volt a laptop? Nem hinném hogy a driver okozza, inkább melegedés, küldj rá rövid időre, 1-2 percre FurMark tesztet. Ha azt látod hogy visszaveszi a vga az órajelét akkor ott a hiba. ha meg igen akkor keress régebbi Radeon drivert, elképzelhető hogy azzal jobban működik. Az ilyen csilli-villi felületek zabálják az erőforrást a háttérben.
2019. okt. 24. 09:52
 14/16 A kérdező kommentje:
Koszonom, ha hazaertem megprobalom
2019. okt. 24. 16:11
 15/16 A kérdező kommentje:

@14

Indítottam a FunMark tesztet, kevés fps volt, de semmit nem írt. Mindent érzékelt, gpu orajellel se volt gond.

Gép ujra lett telepítve. Nem tudom mi a gond. Valaszokat köszi, a zöldeket dobtam.

2019. okt. 28. 01:33
 16/16 MGéza ***** válasza:
Furmarknál kiválasztottad a dedikáltat? Integrált ritkán melegszik túl. Teszteld mindkettőt.
2019. okt. 28. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!