Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baj?

Dósa Zsolt Brendon kérdése:

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Grafikai hiba van mindegyik játékban.Csúnya a grafika bármilyen beállításra teszem.

néhol hiába rakom maxra az élsimítást,akkor is csúnyán látszik.

Lassan tölti be a texturákat a játékban.

Glichesek a játékok,néhol kockás,szemcsés a grafika,pl bf5-ben a víz kockás nagyon.

Asus Prime b250m-a

i3 8100 3.6ghz (4magos)

Kingmax 4x4gb ddr4 2133

Sapphire RX580 8gb Nitro+ Special

2019. aug. 2. 12:11
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja a tápom az egy cieftec force cps 500s bronze 85
2019. aug. 2. 12:14
 2/8 anonim ***** válasza:
54%

És azt gondolod, hogy erre a kérdésre létezik egy olyan válasz: hogy "Azért csúnya a grafika mert. . . " ??

mi azt honnan tudhatnánk, hogy mit hogyan kevertél kavartál össze a gépeden, a Windows-ban ???

2019. aug. 2. 12:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Semmit nem kavartam,újra is lett telepítve.
2019. aug. 2. 12:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Geforce Experience, driver frissítés, tiszta telepítés. Hátha ez megoldja. Nézd meg, jól van -e a videokártya csatlakoztatva.
2019. aug. 2. 13:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Oh de hülye vagyok, AMDs kártyád van, nem NVidia,akkor nem jó a Geforce Experience bocsi.

De drivert frissítsd, az szokott bajt okozni, nekem is azért voltak problémák.

2019. aug. 2. 13:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Meg csináltam mindent,de hiába :/
2019. aug. 2. 23:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Még mindig nem tisztázott, hogy mi az hogy "csúnya grafika" mer lehet ez egy kábel, vagy monitor hiba is. Ráadásul leírod, hogy mindent megpróbáltál.

Akkor ne írjunk semmit sem ? Mert ugye "mindent" megpróbáltál. :) Továbbá illene leírnod, hogy mivel próbálkoztál, így akkor nem találgatnánk.

2019. aug. 3. 06:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Driver,windows újratelepítése,másik monitor,másik kábel,patchek.
2019. aug. 5. 12:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!