Ingyenesen letölthető az Assasin's Creed Black Flag ezért letöltöttem. Mikor el kezdtem vele játszani a járék a leg alacsonyabb grafikán is 20 FPS-t tudott garantálni. Szerintetek mi lehet a hiba?
A gépem configja:
CPU: Intel(R) Core(TM) i3-4170 CPU @ 3.70GHz
RAM: 4 GB DDR3
DX: DirectX: 11
GPU: AMD Radeon HD 5450
Én anno 2GB DDR3 800Mhz-es rammal, gt 630 2Gb-al és egy pentium 2020-al toltam ki a teljes játékot 30-40 Fps-sel a legkisebb felbontáson, minden beállítást a legkisebbre véve, kivéve a textúrát, mert az normálón volt.
Egy szóval a kártyát cseréld le, utána jó lesz.
Ugye nem azt a videokártyát használod? Csak mert az integrált 4x olyan erős...
De még az is édeskevés, a játék minimumkövetelménye GTX 260 vagy AMD Radeon HD 4870, ami még ennél is kb. 2x magasabb.
HD 5450-el még is mire gondoltál? Ehhez a játékhoz a 4gb ram elegendő, a proci is. A Kártyát viszont cserélned kell.
Ha van rá pénzed, írd mennyit szánnál rá. Ha nincs, remélem mihamarabb lesz és sikerül megoldanod a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!