Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Magától kikapcsol a gépem...

Magától kikapcsol a gépem mitől lehet?

Figyelt kérdés

Igazából nekem általában egész nap be van kapcsolva,de van hogy néha kikapcsolom pihentetni.Arra lettem figyelmes,hogy mikor leültem elé ki van kapcsolva,de én bekapcsolva hagytam itt.Nem tudom,hogy mi lehet a gond.3 hete raktam össze egy új konfig-ot,de eddig semmi gond nem volt.

Asus b-250-m-a alaplap

Intel i3-7100 cpu

8 gb kingston hyprex ddr4 ram

120gb ssd

1tb Toshiba hdd

Seasonic 450w tápegység

Valamint a win10-ben hol tudok esetleg utánanézni a hiba forrásának?Köszi!

2017. dec. 16. 10:36
 1/5 A kérdező kommentje:
Mindig pár óra múlva kapcsol ki,nem bekapcsolás után.Azért sem tűnt fel először a probléma,mert el kellett mennem valahova,de mire visszajöttem kikapcsolt.Azt hittem biztosan én kapcsoltam ki a nagy sietségben.De most ugyanezt csinálta.7:30-kor bekapcsoltam,gépeztem nem volt semmi gond.Volt egy kis dolgom,mire visszaültem elé 9:45-kor,addigra ki volt kapcsolva.
2017. dec. 16. 10:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet alvó módba vált olyankor.
2017. dec. 16. 11:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Energiagazdálkodási beállításokat nézd át! Valószínűleg tétlenség miatt alvó módba vagy szimplán kikapcsol.
2017. dec. 16. 11:35
 4/5 anonim ***** válasza:
energiagazdálkodási lehetőségeknél rakd át teljesítmény centrikusra.
2017. dec. 16. 13:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Windows 10-en Gépház - Rendszer - Energiagazdálkodás. Ott az alvást állítsd át "Soha"-ra. Már ha ez a probléma.
2017. dec. 16. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!