Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 7 éves laptopom kikapcsol...

7 éves laptopom kikapcsol magától, táphiba lesz?

Figyelt kérdés

nem mai csirke, de nagyon jó kis gép. utóbbi időben egyszerűen fogja magát, és kikapcsol, pl. nezetés közben. utána bekapcsolom, és még be se tudok lépni a felhasználói fiókba, megint lekapcsol.

Nem melegedett túl, speedfan-en nézem, plusz érzem, hogy a borítás se túl meleg rajta. Windows többször újra volt rakva rajta, hardveres hibára gyanakszom.

2017. ápr. 16. 15:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Amit tudsz csinálni szerintem, hogy kicsit megigazítasz minden csatlakozást. Kiveszed az akkut előbb persze! RAM-okkal játszhatsz kicsit: egyik-másik slotnál + HDD csatlakozást megmozgatod, vagy leveszed felteszed.

Ennyi. Ki szokták mérni, hogy beazonosítsák a konkrét bajt, ami szervizes ismereteket igényel-ne.

2017. ápr. 16. 16:49
 2/6 A kérdező kommentje:
hát, nem szívesen szedem szét, laptophoz annyira nem értek. egyébként nem nálam volt, most kaptam vissza, azóta próbálgatom. eddig egyszer csinált ilyet, viszont az elmúlt egy órában nem, pedig próbáltam terhelni ezzel-azzal.
2017. ápr. 16. 16:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Mivel mondtad a win újra volt rakva, akkor hagyd békén, majd meglátod.

Sokszor egy újraindítás is csodát tesz, ilyen a windows lelkivilága...

2017. ápr. 16. 17:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Azt írtad, hogy 7 éves a laptop és nem melegszik. Mikor volt utoljára kitakarítva és pasztázva? Megtörténhet, hogy mégis melegszik a processzor vagy a videokártya.
2017. ápr. 16. 20:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Megnézheted, hogy nem-e szektorhibás a merevlemez.
2017. ápr. 16. 20:32
 6/6 anonim ***** válasza:
És futtathatsz egy RAM tesztet is. Hirtelen ezek jutottak eszembe.
2017. ápr. 16. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!