HP LaserJet Pro M28a nyomtatóba milyen tonert vegyek?
CF244A vagy 44A számozású toner kell bele. Az elvben mindegy hogy milyen gyártó, de gyakorlatban van külünbség bőven.
Én Iconink tonert használok a HP nyomtatómba. Olcsó, jó minőségű. Azt nem tudom, hogy 44A típusút gyártanak-e.
Akkor mindenképp gyárit vegyek?
Egyébként HP smart szerint nagyon ki akar fogyni a toner de 1000 oldalt még nem nyomtattam, az fix
Nem feltétlenül. Nyugodtan próbálkozhatsz utángyártottal is.
Az mégsem 15 ezer forint, hanem csak 5-7. Az első cserénél meglátod, hogy nálad beválik-e.
Ha viszont cég vagy, akkor ne szórakozz, mert költségként úgyis elszámolhatod.
A tonerek kapacitását 5%-os lefedettségre számolják. Ha te olyanokat nyomtatsz ami ezt meghaladja, akkor nyilván kevesebb oldalra elég a toner.
Akkor járja nagyon végét a festék, amikor hosszában üres vagy halvány csíkok jelentkeznek.
Azonban még ilyenkor is van festék a kazettában. Ki kell venni a tonert, hosszirányban megrázni és visszatenni. Így nyerhetsz pároldalt.
1000 lap, amúgy két csomag fénymásolópapír. Annyit viszonylag gyorsan la lehet pörgetni.
Körülbelül 500-600 lapot nyomtattam eddig,
HP smart szerint a toner töltöttségi szintje nagyon alacsony bár ugyanolyan minőségben nyomtat még mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!