Újratöltött tonerrel mitől lesz halvány a nyomtatás?
Először lett töltve? mert a tonerekben van egy úgynevezett lehúzókés is meg fényhenger. Azok éelttartamára is ügyelni kell. Van elvileg egy hulladékgyűjtő rész is azt is üríteni kellene.
és, hogy érted, azt hogy:
'és ehhez a típushoz is ajánlott porral' - Tehát a por direkt HP-s vagy univerzális?
Kösz a válaszod. Az igazság, hogy már alig emléxek az egészre. Tény, hogy a porozás okán vett műtős maszkok idén - fillérekért - jó szolgálatot tettek. :)
Először töltöttem. De az elődje is már halvány volt. Ráadásul rengeteg por volt benne. :o
Azóta vettem egy új tonert és egy plusz chipet. A port meg félretettem , így még nyitva a kérdés, hogy a chipcsere megoldás-e.
A porok között lehet szemcseméret és/vagy olvadáspont különbség. A dobozon meg rajta volt, hogy melyik toner(ek)hez alkalmas. Ezért nem mertem hozzá pl. másológép tonert meglékelni. ;)
Hulladékgyűjtő? Az hol van? A nyomtatóban, vagy a tonerben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!