Bitcoin bányászatra használt ASUS GeForce GTX 1080 Ti OC 11GB videokártyát érdemes megvenni?
Korábban már kiírtam egy kérdést de valami iq fighter jelentgette, hogy én itt akarom eladni és törölték a válaszokkal együtt.
Szóval az a lényeg hogy egyben tudnék venni 4 db kártyát darabja 85 ezer. Nem mondták hogy bányászatra volt használva de 99% hogy ennyi pénzért arra használták.
Mennyire tudják széthajtani a kártyát ha bányászatra használták mondjuk 2 évet? Illetve mennyit bírhat még ki egy sima asztali pc-ben?
"Ha tudod az eladóról, hogy 100 százalékig meg lehet benne bízni,"
Ennek semmi köze a bizalomhoz. 24/24-ben megy a VGA, milyen bizalomról van szó???
"Még ha gond is volna mondjuk az egyikkel, a többi visszatermelné annak is az árát..."
- Egyrészt nincs értelme bányászásra bányász VGA-t venni, másrészt ő normál használatra venné, tehát eleve nincs mit visszatermelni. Olvassátok ti a kérdést egyátalán??
A 10-es válaszoló meg csak simán nem olvasta a cikket...
#11-nek
"- Egyrészt nincs értelme bányászásra bányász VGA-t venni, másrészt ő normál használatra venné, tehát eleve nincs mit visszatermelni. Olvassátok ti a kérdést egyátalán??'
A kérdező hozzászólása: "Másrészt ahogy az egyik válaszoló is írta, nem a vitrinbe venném hanem tesztelés után meghirdetném. És szeretném majd tiszta lelkiismerettel tovább adni."
Tehát igen, még ha 3-at is ad el magasabb áron, akkor is pozitív lesz a mérleg.
Olvastam a cikket, csak simán nem értek vele egyet, akkor mivan... azért, mert valaki cikket ír valamiről, már rögtön igaz is...
Megyek akkor én is cikket írni
"Lehetne vitatkozni most hogy a bányászás vagy az otthoni átlagfelhasználás amortizálja jobban a kártyát, de ez az előző generáció csúcskártyája szóval az értéke mindenképp több mint 85 ezer."
- Igen, egy normál körülmények között használté több. De a 24 órában maxon dolgoztatott VGA korántsem normál körülmény...
"Tehát igen, még ha 3-at is ad el magasabb áron, akkor is pozitív lesz a mérleg."
- Pont itt van a helyzet hogy a kérdező nyomott áron sem nagyon akarja megvenni a VGA-kat. Ha megveszi akkor mennyire életszerű hogy ő drágábban el fogja tudni adni, mikor az első tulajtól sem veszik meg alacsonyabb áron??? Meghirdet 3 volt csúcs VGA-t. Le sem tudja tagadni hogy mire volt használva. Mire el tudka adni - 2-3 hónap múlva- a garancia is alig lesz egy év és a számlán a név és cím sem fog egyezni a mostani eladóéval tehát látszik hogy többedik tulaj, alig másfél év alatt. Ez bizonyára bizalomgerjesztő mindenkinek, ugye???
"Olvastam a cikket, csak simán nem értek vele egyet, akkor mivan..."
- Semmi, attól hogy TE nem értesz vele egyet attól még hihető. Te hol élsz, biciklibelsőben???
Tervezett elavulásról nem hallottál, akkor olvass utána. Egy régi hajdú mosógép elment 20-25 évig. A mai alig 5-10 évet bír. te megvennél egy mosógépet ami 10 évre van kalibrálva de az első 2 évben 24 órában ment, annyit amennyit 10 év alatt menne rendes körülmények között??
Egy elektronikai cikknél szerinted nincs tervezett elavulás vagy az hogy csak simán tönkremegy 10 év használat után?? ismerősöm szervervinyókat vett négyet, amiből 3 tönkrement 2 éven belül. Garancia persze nincs már rá. A VGA is élete végét járja akár elhiszed akár nem.
"azért, mert valaki cikket ír valamiről, már rögtön igaz is...
Megyek akkor én is cikket írni"
- Ne sarkíts. Azért mert Pista bá cikket ír Csajágröcsögéről arról amihez fingja nincs, az még nem lesz hiteles. Valószínűleg nem fogja közölni egy 10 éves online szaklap. Ha csak a józan paraszti eszedet elővennéd - ha volna - akkor érthetnéd hogy miről van szó. Nekem baromira mindegy hogy ki milyen kártyát vesz, nekem se jobb se rosszabb nem lesz attól ha valaki befürdik egy ilyennel, ahogy az ismerősöm a vinyókkal. Én leírom a véleményem ti meg lepontozzátok. Ez a munkamegosztás...
A videkártya árak azért szaladt el árban, mert 6 hónap alatt kinyírták őket, gariba csere, újra indul a gari.
Bányász kártya ma érhet valamit, holnap el se indul. A 4 db-t nem adnék 80 ezret.
Hiába nincs mozgó alkatrész benne, semmit se arra találnak ki, hogy maxon pörögjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!