Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Helo szerintetek érdemes...

Helo szerintetek érdemes használt HDD-t vásárolni?

Figyelt kérdés

Jófogáson keresgéltem találtam is egyest mást:

[link]

És ezzel kapcsolatban is lenne egy kérdésem ,hogy mit jelent az ,hogy leírta az eladó Márkát-Típust-Árat és Napot/Órát is irt azok mit jelentenek?

Plus még akkor azt is megkérdezem nekem van 1tb-os HDD-m már üzemel 3.5 éve közeleg az ítélet napja?(azaz kipurcan vagy nem tudom másképp értelmezni)

2019. ápr. 4. 22:14
 1/6 Alain Delon ***** válasza:
Ha veszel is, inkább boltból vedd, mert azokra garancia is van.
2019. ápr. 4. 22:41
 2/6 anonim ***** válasza:
68%

Ha HD Sentinel nevű programmal 100/100 érték jött ki, vedd meg nyugodtan.

A nap és óra azt jelenti, hogy mennyit használták előtte, a HD Sentinel adja meg. A saját HDD-t is ezzel a programmal vizsgáld át.

2019. ápr. 4. 23:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire fontos adatokat tárolnál rajta. Az eladó láthatólag nem a sajátját árulja, szóval a lemezből kiolvasott adatoktól függetlenül lehet, hogy a te 3,5 éves winchid jobb állapotban van. Például az én lemezem minimum 10 éves, minden értéke frankó, semmi nincs a határérték közelében sem, de akkor is 10 éve ketyeg.
2019. ápr. 5. 02:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Vagy a sajátja csak szervergépekből való a sok vinyó, ott meg nem kímélik őket és folyamatos az üzem...
2019. ápr. 5. 16:50
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Megnéztem a HD Sentinal-t

És érdekes modon a HDD-m : 100/100;286nap+14ó

+ van még 2 ssd-m : 100/86 109nap+23ó

100/96 58nap+10ó

És amit nem értek a HDD;és a 100/86-os SSD egyszere került be a konfigba de az SSD "használtabb"

2019. ápr. 5. 18:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a HDD kikapcsol amikor nincs rá szükség és az SSD és a HDD teljesen más módon "öregszik". Ennek ellenére valószínűleg az SSD tovább fogja bírni, mint a HDD.
2019. ápr. 5. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!