Teljes használt gépet boltban érdemes inkább venni vagy apróhirdetőtől?
Az apróhirdetők (a jó értékelésűeket számítva) általában olcsóbban adják a cuccokat, viszont csak 6 hó garanciát adnak általában, míg a boltok 1 évet.
Meg lehet vajon annyira bízni a hardveraprós használt gépekben, hogy elég a 6 hó garancia?
Ha használt, akkor pár éveset amin van gyári garancia.
A használt termékre irreális árakat szoktak adni a boltban. Magánszeméllyel tudsz alkudozni. Azért egy benchmarkot vagy valamit keress mielőtt megveszed, hasonlitsd össze a mostaniakkal teljesítményben. Árát az alapján próbálj kialkudni.
VGAval kell vigyázni nagyon.
Lehet boltokat is jókat kifogni.
Öcsém használtan vett boltból, alkudott az árból is. Illetve utólag kiderült, hogy az alaplap nem támogatja a videókártyát amit én adtam neki, és simán kicserélték, össze raktak egy másik gépből és a megvettből egy egész korrektet. Nyilván többe került mint magánszemélytől venni.
Magánszemélynél olcsóbb, de lutri is. Fogtam már ki olyan dolgot, ami 10+ éves és semmi baja, meg olyat is, hogy videókártya pár hét után behalt és akkor derült ki hogy forrasztva volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!