Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit szóltok hozzá, hogy pár...

Mit szóltok hozzá, hogy pár éven belül megszűnik a programozó képzés az egyetemeken?

Figyelt kérdés

Ugye itt a Codecool, fele annyi idő alatt, sokkal jobb programozókat képeznek, akik nem is kérnek el annyi pénzt.

Így a kutya nem megy majd egyetemre, másrészt a programozói fizetés is le fog csökkenni, mert lesz már egy rakás programozó.

Évente több ezret képeznek ki.

2019. márc. 13. 17:29
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Én szóltam :)
2019. márc. 14. 13:44
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
A Codecool és társai egy éppen aktuális technológiág tanítanak meg. 5 évig elprogramozgatsz, aztán majd pislogsz, ha valami újat kellene megtanulni, magadtól. Míg az egyetemen a szakma alapjait tanítják meg. Azt, hogy hogy kell általában programozni, és nem azt, hogy hogy programozzál lépegető kutyaf**zt R-ben. (Orosz László után szabadon. Na jó, mégis megtanítanak azt is, ha szeretnéd. De nem ezen van a hangsúly.) Az egyetem arra készít fel, hogy az előtted álló több évtizedes munkavégzés során képes legyél bármilyen új technológiát megérteni és elsajátítani. A kutyát is meg lehet tanítani dologkra, de nem biztos, hogy tudja, mit csinál. Az ilyen codecoolos emberkék a programozói szakma betanított munkásai. De kellenek valóban hozzáértők is.
2019. márc. 14. 15:43
 13/22 A kérdező kommentje:
Fiam, te 5 év múlva a Tesco an fogsz targoncázni
2019. márc. 14. 16:04
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt te vagy targonác és megöl az irigység, hogy más kényelmes irodában dolgozhat 10X annyi pénzzért. SOk ilyen van nálunk is a cégnél sajnos, akik ilyen savanyú emberek.
2019. márc. 14. 17:40
 15/22 A kérdező kommentje:

Csak szeretnéd.

Nem tudod elfogadni, hogy már nem sokáig ülsz irodában 300 nettóért, hamarosan minimálbéres bohóc leszel.

2019. márc. 14. 17:58
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
:D ne égesd már magad haver
2019. márc. 14. 18:08
 17/22 anonim ***** válasza:
300 nettó? Annyit max a codecoolos marhák kapnak. A jól képzett diplomások 600at is kaphatnak...
2019. márc. 14. 20:42
 18/22 A kérdező kommentje:
Ha esetleg félre tudjátok tenni majd az egótok, nyugodtan írjatok és intézek munkát :)
2019. márc. 15. 09:06
 19/22 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de én nem vagyok programozó, hiába írkalod nekem 2 napja, hogy nem lesz munkám stb, én biztos nem fogod arra a szintre visszafejlődni, ahol te vagy. Belelátok ebbe a témaba elég jól, nem véletlen, hogy ezek a programozó szülők évek óta működnek már, meg sem lett sikerük. 1-2 ember jelentkezik igen, pötyögni megtanítják őket, de érteni nem fogja sosem, amit csinálnia kéne. A nap viccének viszont jó az elméleted, hétfőn reggel fél is hívom a cég programozó kollégáját és elmesélem neki, hagyj nevessen ő is egy jót
2019. márc. 15. 09:29
 20/22 anonim válasza:

Nem mindegy,hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik kérdező,fingod sincsen semmiről ember.

Hiány van belőlünk,soha nem fogunk 200e-ért dolgozni már,sőt már 500e-ért sem.

Irigykedés helyett tanulj meg te is programozni két sörözés között.

2019. márc. 19. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!