Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Vidéken van programozó képzés?...

Vidéken van programozó képzés? Főleg Debrecen és Nyíregyháza érdekel

Figyelt kérdés

Keresgettem neten, de csak budapesti találatoo voltak.

Illetve nulla tapasztalattal egy ilyen 3-4-5 hónapos képzés elvégzése után lehet munkát találni?

2018. nov. 25. 08:51
 1/7 anonim ***** válasza:

3-5 hónap után betanított munkát ezen a területen is találsz, szerintem.

1 éves, elég tömény képzést hétvégi napon tudok Budapesten, ha belefér az utazás, akkor ajánlom. Jár/járt oda ismerősöm, azt tudom, hogy jó, mert már dolgoznak is vele. Ha belefér, érdemes megfontolni. (A&K Akadémia)

2018. nov. 25. 09:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Miskolcon tudok
2018. nov. 25. 10:49
 3/7 A kérdező kommentje:

A coolcode van Miskolcon, de az ha jól tudom nagyon drága és messze is van.

Teljesen nulláról szeretném elkezdeni. Élelmiszermérnök végzettségem van, de sajnos most jöttem rá, hogy nagyon utálom. Semmi alapom nincs meg a programozáshoz, de látom h sokkal szabadabb illetve hiányszakma. Egyenlőre az is elég lenne, ha valamit tudnátok ajánlani, ahol autodidakta módon elkezdhetném tanulni. Aztán akkor el tudnám dönteni, hogy mennyire fekszik ez nekem? Tudtok ilyet ajánlani?

2018. nov. 25. 10:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Mennyire tudsz angolul? Szerintem ezek hasznosak kezdésnek, de kell az angol hozzá (ahogy a programozáshoz is):

https://www.youtube.com/watch?v=WqQsuIW2CFE&t=5s

2018. nov. 25. 10:59
 5/7 moozygoo ***** válasza:
Nem ajánlom neked.
2018. nov. 25. 12:24
 6/7 A kérdező kommentje:

4# Németből van nyelvvizsgám, de mar az is megkopott. Régen volt a középsuli.

Angol alapszinten megy

5# Miért nem ajánlod nekem?

2018. nov. 25. 12:43
 7/7 anonim ***** válasza:
ha az elelmiszermernokit "unod" akkor programozokent letargias leszel... azert probald ki
2018. nov. 25. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!