Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért baj az ha valaki nem...

Miért baj az ha valaki nem ért a gépekhez és itt kérdez meg vmit?

Figyelt kérdés

Egy régi kérdésemben megkérdeztem hogy hogyan kell ujrarakni a gépet, erre nekemtámadt mindenki. -.-' tehát ma már csak az lehet okos aki egyben kocka is?? :O

(jah és még nem raktam ujra egy gépet se, JOBB LETT VOLNA HA ELBASZOM?)

2010. júl. 1. 15:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
7%
Ezzel a kérdéssel csak azt érted el, hogy az én kérdésemet is kilökted az aktuális 3-asból. Így is kevés válasz jön ebben a témában. Kösz se@g.
2010. júl. 1. 15:10
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy hülye, de erre a kérdésre neten keresztül nem lehet válaszolni, mivel ezt inkább megmutatni kéne.

Persze el lehet mondani, hogy kéne, de amint elkezded és vmi probléma van, akkor már nem tudod megoldani, mivel nem tudsz már visszalépni telepítés közben a régi volt windowsba.

Van pár olyan dolog, ami vagy alap kérdés számukra vagy pedig nem igazán lehet elmondani.

De azért beírhattad volna googleba, hogy gép újrarakás, aztán kidobott volna pár linket, meg van pár szakmai oldal, miért ezen az oldalon kérdezed? Itt nem igazán fogsz ilyenekre választ kapni.

2010. júl. 1. 15:14
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Attól nem kocka valaki ha ért a számítógéphez, én pl szervizelem őket, de nem ülök előtte 0-24, csak a munka miatt, itthon filmnézés napi max. 1-2 óra játék, ugyanúgy élem mellette a társasági életet, szóval ezt a kocka kifejezést sokan rosszul használják.
2010. júl. 1. 15:19
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt javaslom, hogy írd be Google-be, vagy akár itt az oldalon a keresőbe, hogy Windows XP/Vista/7 telepítése, és biztos megtalálod a megoldást.
2010. júl. 1. 15:20
 5/12 A kérdező kommentje:
az 1. kommentelő egy f@sz, mintha tehetnék én arról hogy elizéltem a kérdésed -.-' a többieknek meg köszönöm hogy tudnak választ normálisan is irni, mert már lélekben felkészültem mindenféle leb@szásra :D
2010. júl. 1. 15:24
 6/12 A kérdező kommentje:
jah, am tom h a kocka az aki egész nap csak gép előtt tol vmi gamet, nekem ezzekel se lenne bajom, de az hogy emiatt vki oan nagypofáju hogy normális választ nem tud adni, akk is ha hivatásos akármi, az cseppet felnyomja az agyvizem :)
2010. júl. 1. 15:26
 7/12 anonim ***** válasza:
74%
Engem meg az idegesít, hogy ha valaki nem veszi a fáradtságot, hogy magyarul helyesen írjon. Meg az, hogyha nem képes magán segíteni, a problémáját úgy megoldani, hogy rákeres a keresőkben, de arra van ideje, hogy elégedetlenkedjen. Tudod.
2010. júl. 1. 19:34
 8/12 A kérdező kommentje:
enyi erővel minek ez az oldal??? ma már bármire rákereshetel neten. Ha másnem, angolul TUTI fentvan amit keresel. Am meg a helyesirás nem netre való hanem a való életben, Magyar Nyelvből mindig 5-ös voltam.
2010. júl. 1. 20:55
 9/12 A kérdező kommentje:

jah és egy kis UI:

ezen az oldalon van 180k felhasználó regisztrálva, ebből ha már 2 ad normális választ, arra egyből jön 2 oan ami köcsög, és mien van enyi ember ha "segits magadon", ha mindenki ien felfogással élne akk senki se tartana sehol.

2010. júl. 1. 21:05
 10/12 A kérdező kommentje:
...és minek van enyi ember...*
2010. júl. 1. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!