Nem nagyon értek a gépekhez.50 ezer forintból milyen gépet lehetne összerakni mert igazából csak internetezni meg régi játékok futtatására (pl. metin 2) használnám. Lehetséges ez?
Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 16:32
1/7 anonim válasza:
Gigabyte G31M-ES2L alaplap, CELERON 1,8GHz/800MHz/512kB CPU, Kingmax 1024MB DDR2 RAM, 160 GB-os HDD, DVD író, Codegen ház
játszani necces ... kellene nagyobb proci, meg vga
2/7 A kérdező kommentje:
a metin 2 sem futna rajta?
2010. júl. 15. 16:40
3/7 anonim válasza:
1 giga ram.
2 GHZ Pentium 4 Proci (nem tudom milyen árban vannak)
Valami olcsóbb PCI videókártya ( nem drágák egyáltalán)
80 gigás vinyó
250-300 Watt-os táp
De érdemes használt alkatrészek között szétnézni. Mert nem éri meg ilyen régebbi alkatrészeket venni.
4/7 anonim válasza:
Amit most irtam simán megy a metin rajta.
5/7 A kérdező kommentje:
értem de jobban megérné venni egy használt gépet ugy egyben?
2010. júl. 15. 16:45
7/7 anonim válasza:
Szerintem ne vegyél használtat! 50ért már szinte bármely számitógépes cég ad egy alap konfigurációt, garanciálisan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!