Hogy tudnék egy iPAQ Pocket PC-n internetezni?
Figyelt kérdés
Elég régi darab, Windows CE 3.0 az OPrendszer, WIFI pedig szerintem nincs. Ha mondjuk ADSL netem van a géphez, és annak írom be az adatait működhet? Ja, és elvileg ActiveSync-el kéne szinkronizálni a géppel, de sehogy se megy fel a program, Windows 7-em van és kompatibilitási problémái vannak.2011. jan. 22. 20:50
1/2 P.O.C. válasza:
Az ActiveSync nekem se működött Windows 7 alatt, ezért leszedtem a Windows 7 XP módját, és a virtuális gépre raktam fel. Amúgy léteznek SD kártyahelyre csatolható Wi-Fi kártyák is, és a Win CE fel is ismeri őket alapból. Csak az a baj, hogy rohadt drágák.
2/2 A kérdező kommentje:
ActiveSync-el még szarakodok, de a fő kérdés az internet, valakinek valami ötlet, hogy lehetne Wi-Fi, Wi-Fi-kártya nélkül?
2011. jan. 24. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!